Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar paneller çok net:
1- Goroseiler konuşuyor ki wano hakkında
2-Wanoı açıklarında silüet görünüer
3- goroseiler meyve uyanışı hakkında konuşur
4- Zou gösterilir.

bu durumunda yok kara sakal mıoş bilmem neymiş çıkması mantıksız zaten konu wano ve karasakalı konuşmuyolar. Mangaka eğer başka meyveyi konuşturcaksa olay örgüsünü böyle yapmazdı alakasız yerden kesmezdi.
Kim karasakal yada vano dışı dediki sen benim dediğimi Anlamadın sanırım açıklyayayım senin gibi madde madde.

1) groseiler wanı hakkında görüşüyor
2)panel değşip denizcileri gösteriyor, bir denizci başka bir denizciye gölge gördüğünü anlatıyor
3) sonra tekrar panel değişip groswilee gösteriliyor onlarda bu sefer wanoda ki bir meyvenin uyanışı hakkında efsane diye konuşuyor.

Geoseilerin henüz sunishadan haberi yok yani ondan zunishadan bahsetmiyor, spoilera göre
 
Kral haki eğitilemez demişti. Gerçek haki güçlenmesi ölümcül savaşlarda olur demişti. Luffy onun üstüne bir sürü savaşa girmişti. Rayleigh zaten 1.5 yıl sonra bırakıp gidiyor 2 yılda durmuyor orada.
Wanodaki yaşlı dayı kadar anlatmamış. Bende o yüzden soruyorum 1,5 yılda sen oldun deyip bıraktığı çocuk kaç kere ölümden döndü. K. Hakisini bitene kadar zorlayamadı mı Luffy'i?
 
Temassız nerede çarpıştırıyorlar Kata ile acaba? Manga sahnesi atar mısın? Ben öyle bir tane sahne hatırlamıyorum.

Temassız kral haki sahnesi Roger ve Wb sahnesinde gözükene kadar kimsenin aklından bile geçmiyordu. İleri seviye kullanımı ise çatıda gösterildi ilk. H.hakilerin çarpışması farklı bir şey. Chinjao'dan beri olan durum bu. Ayrıca Hyou dayıdan öğrendiği ise ryou. Farkı belli etmek için ileri seviye kral haki kullanımında yıldırım eklemiş saldırılara. Adam anlayalım diye bunu koymuş. Luffy ise ağzıyla diyor Kaidoya şimdi saldırılarını anladım diye. Kaidoya karşı bakıp öğrendiği bariz bir şey.

Sanji'nin dövüşü konusunda haklısın. Gen uyanışı abartı bir güç oldu ve kolay yendi fakat yolunu yaptı adam bunun için. Şimdi yalan olmasın. Bir mantığa oturtabiliyorsun bu gelişimi.
Birbirlerine kral haki salıyorlar kimse dayanamayacak atlatamayacaklar diyip ikisi de kral haki salıp havada çarpıştırıyorlar ya...
 
Bununla üst düzey kullanma ne alaka :hhh:
Kral haki kullanımında ne kadar olgunlaştığını gösteriyor bunlar. En son Wano'da her yerde kral haki salmaya başlamıştı. Oradan dolayı birçok kimse bu arc kral haki ile alakalı güçlendirme alacak demişti. Ben de konusunu açtım alacak diye. Belliydi alacağı.

Luffy'i eleştirenler daha çatıda kral haki açmış adamın kral haki kullanmasını bir kez eleştirmemiş. Gelmiş bana burada ne satıyorsunuz.:(
 
Sen Sanji hakkında neleri eleştiriyorsun ?
Aldığı power up'ın zemini oluşturuldu ve yapıldı çoğu kişi de bekliyordu zaten bu güçlendirmeyi... Fakat sen bir tane güç artışıyla Suitle Page One'a adam akıllı zarar veremeyen Daifuku'ya mexe olan bir arc boyunca ciniyle çarpışan... Vergoya bacak çatlatan adamın, İmparatorun ikinci komutanını bir komboyla yenmesini mantıklı buluyorsan eyvallah hocam. Yani buradaki sıkıntı yapılan güç artışının altyapısının kötü olması değil orantısız, ucu kaçmış şekilde yapılması.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık