Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dövüş mü anlatıyor garip bir tecavüz sahnesi mi tasvir ediyor adam belli değil. "Dokunma bana!!1- hayır yevrım gel bırayaağ!1 - sarhoşum defoll!!! - hıaaaaa!!1" ne oluyor anasını satayım. Zaten yeterince güçlü sal gitsin yemişim sarhoş tekniklerini.

Arctaki güçlendirmelerin tamamı boktandır ileri düzey b.haki tekniği haricinde. Bunların arasından en boktan olanı da okunmuş kılıçla gelen iman gücüdür. Luffy'nin bir anda yonko olduğunu fark etmesi de ucu ucuna finale oynar en son olarak tek komboda sol kol reis gelir.

Gomu gomu Luffy'nin kullandığı şekliyle köpek gibi güçlü meyvedir bunu ortalama bulmak samimi söylüyorum insan aklıyla billur geçmekten öte bir şey. Meyveyi bu hale getiren Luffy, meyveyi övmek zaten Luffy'i övmek demek. Luffy'den bir şey götürmez bu durum.
 
Geçten kastın ne? Luffy Yonkou karşısında ihtiyaç duydu. Zoro, King zühürdü karşısında.
Yaş ve korsanlık kariyeri tabii.Yaşlar aynı bile olsa Luffy 2 sene önce ihtiyaç duymuştu.Demek 2 sene sonra Zoro’dan güçlü dönmek için kral hakiye ihtiyaç duymuş.Ona rağmen Zoro daha güçlü dönmüş olabilir tabii o da var.:hhh:
 
Ray niye eğitim vermedi doğru düzgün? Hakisini bitine kadar zorlayıp eğitebilirdi. Başından mı attı çapı mı bu kadar?
Bazı şeyler en iyi, kendin deneyimleyerek öğrenilir. Bu da öyle bir şey. Yıllardır hakisini geliştiren Ray, biliyordur bir şeyler. Haki de öyle anında öğrenilecek bir şey değil, Ray kaç sene korsanlık yaptı da öğrendi, geliştirdi.
 
Aldığı power up'ın zemini oluşturuldu ve yapıldı çoğu kişi de bekliyordu zaten bu güçlendirmeyi... Fakat sen bir tane güç artışıyla Suitle Page One'a adam akıllı zarar veremeyen Daifuku'ya mexe olan bir arc boyunca ciniyle çarpışan... Vergoya bacak çatlatan adamın, İmparatorun ikinci komutanını bir komboyla yenmesini mantıklı buluyorsan eyvallah hocam. Yani buradaki sıkıntı yapılan güç artışının altyapısının kötü olması değil orantısız, ucu kaçmış şekilde yapılması.
Tamamen mantıklı buluyorum. Adım adım gerçekleşti tüm olaylar ve hikayeyle bir temele oturtuldu.Ne kadar başarılı bir hikaye bu tartışılır.Benim için WCI on numara beş yıldız.Wano başında biraz yalpalansada finale geldiğinde gayet tatmin edici. Altyapısını kötü bulmuyorsun zaten bu kısmı atlıyorum bu yüzden.

Dış iskeletle gelen hız artışı haricinde havada kalan hiç bir şey yok. ''Normalde ağırlaşıp, yavaşlaması gereken adam nasıl oluyorda hızlanıyor?'' desen anlarım.Ama sen Vergo'ya falan hasar verememesinden bahsediyorsun hala. Bu hıza çıktığında artan saldırı gücüne, birde ateşin gücünü ekliyor. Yaptığın eleştiri ''Sanji nasıl ateş çıkarıyor vücudundan'' demekle aynı neredeyse.

Hızının sinyalini bile WCI'da verdi adam daha ne yapsın Sanji için ?

Fiziksel bir güç artışı aldığı ve hikayeyle uyumlu olduğundan kimse Sanji'yi eleştirmiyor. Bölümde ilgimi çeken hiç birşey yok. Gülmecelere eğlenmeye devam.
 
Bazı şeyler en iyi, kendin deneyimleyerek öğrenilir. Bu da öyle bir şey. Yıllardır hakisini geliştiren Ray, biliyordur bir şeyler. Haki de öyle anında öğrenilecek bir şey değil, Ray kaç sene korsanlık yaptı da öğrendi, geliştirdi.
Tamam ama gel luffy normal yumruk at haki ekle deyip g4 falan yapmadan kendisi de h. Haki basıp üstün gelseydi ve sonra ekleseydi dünyanın tepesinde duran insanlar hçhaki ekler saldırısına diye anlatsaydı yeterdi. Ray ya hiç görmedi ya da başından attı bunu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık