Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bayılma mevzusu neden bu kadar büyütülüyor anlamadım. Herif en başından beri öyle zaten. Bir anda power up alıp Kaido'yu teklese daha mı iyi olacaktı?
 
Haftaya Luffy kazanır. Zoro yukarı çıkar infaz eder Kaido yu kafasını keserek. Ark biter.
Bigmom da baya bir dayak yer denizciler gelince yeni statükoya uyum sağlayarak Law ve Kid e yardım ederek adadan çıkmaya bakar.
Yeni Krallar Luffy, Teach, Shanks, Law, Kid, Mama
 
En mantıksız güç artışı Luffy nin adam iki dakikada geleceği gördü ryuu haki kısmı hadi 1 hafta çalıştı diyelim kral haki ekleme kısmı da aniden oldu. Birinden tek yemişsen 1-2 haftada onu yenemezsin akla mantığa aykırı
 
Ben Luffyi eleştirmeyin de demiyorum ha yanlış anlaşılmasın. Ama diğerlerinde bunu yapmayınca amaç belli oluyor yani.

Bu konuda bir eleştiri yapacaksak genel eleştiri yapalım.

Mesela Smoker'ın 1 yıl atlama olmsun muhabbeti bana ds mantıklı gelmişti öyle bir raya oturtabilirdi.
@Alpamis kardeşimin Luffy'i eleştireceğini düşünmek küfür gibi bir şey. Adamı buna zorlama, bu nasıl mesaj böyle.
 
Ben Sanji'ye de gömüyorum o zaman rahatlıkla eleştirebilirim. Olay luffy de değil, diğer novalar hepsi tayfa ile ilerleyen absürt güçleniyor. Kid yeni dünya da 2 sene geziyor kol veriyor tık yok, Law shichi olup bekliyor. Luffy gelince haydi hep beraber *20 ile sanki bana kaldıraç oynuyorlar. Coin piyasası böyle çıkmıyor. Novalar seçilmiş kişi mi hepsi mi potansiyel olarak uç noktada, güçlenmek ne zaman bu kadar kolay oldu?
 
Tayfa içindekiler arasında en tutarlı yükselen kişi Luffydi onunki bile absürt hızda olsa da... Diğer hasır şapka üyelerinde bu konuyu eleştirmeyenler hiç samimi değilsiniz.

''Kralın hakisini King karşısında saldırısına eklemeseydi keşke. Keşke Zoro kemikleri kırıldığı halde tekrar ayaklanmasaydı.Luffy 2 kez Kaido saldırılara dayanamadığını kanıtladı. Nasıl olduda birden bire Kaido'yu tanklar hale geldi ?......'' Şeklinde sorgulayan herkesin bu eleştirileri yapmaya hakkı var.

Tutarlı olarak yükselen tek karakter Sanji. Gen uyanışını suite bağlayabilmek için yazar kırk takla attı. Kadın banyosu,Momo'yu kurtarması gibi gibi... Haki çalıştığını bile dövüşün ortasında kendi ağzından duyduk. Neyi eleştiriyim ki ben bu karakter hakkında şimdi ?
 
Tamam da her arc aynı şey var. Bir dövüşü sırtına yaslana yaslana okuyabildin mi? Hep Reis uçacak kaçacak, biz de biliyoruz onu zaten tam tersi duruma çok düştüğü için söyleniyor o yorumlar. Luffy milleti yenmiyor, bildiğin karşı taraf düşene kadar yenilmiyor. Reis sonunda yenince de Euro 2004 şampiyonu Yunanistan muamelesi görüyor.
Serinin bu konsepti yıllardır aynı. Ha sevmiyoruz artık ama yapacak bir şey yok Oda, Luffy konusunda tavrını değiştirmediği gibi aynını Zoro ve Sanji'de diğer tayfanın dövüşlerinde de yapıyor. King ve Queen dövüşlerinin işleniş anlamında Kaku ve Jyabura dövüşlerinden çok farkı yok.

Luffy dövüşü ise belki de önceden bu konseptte olmamalıydı şimdi bu konsepte olmalıydı diyebiliriz. Bakalım savaşın şu anki kısmı farklı bir sona gidecek gibi gösteriyor. Onun dışında niye eleştiriler yine Luffy'e yapılıyor anlamadım. Bariz Oda Luffy'i başta böyle kötü duruma düşürüyor. Kimsenin Luffy'nin gücü kısılıyor dediğini duymadım. Bosslar hep öncesinde parlatılır Luffy karşısında. Lucci de farklı değildi. Vurdu Zoro ve Luffy'i anya konyaya uçurmuştu.

Adamlar Kid'in Law'ın güçlenişinden bile Luffy eleştiriyor. Luffy'nin yanındalar diye böyle güçlendiler deniyor. Yani her şeyde Luffy eleştiriliyor anlamadım. Zoro böyle power up alır eleştirilen yine Luffy. Vallahi garip.
 
meyve luffynin oda meyvesinin havalı olmadığını düşünüp uyanışı çok daha farklı bişey yapacak efsane dicekler sonra joyboy muhabbeti falanda var ondan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık