Artık bu seride Zoro hariç hiçbir şey heyecan vermiyor...Gölge, Zunesha'nın, meyve de Law'ınsa; benim açımdan bölümün bütün çekiciliği gider. Çok yükselmiştim halbuki.
Artık bu seride Zoro hariç hiçbir şey heyecan vermiyor...Gölge, Zunesha'nın, meyve de Law'ınsa; benim açımdan bölümün bütün çekiciliği gider. Çok yükselmiştim halbuki.
Ustalaşmak zaman alıyor olabilirNeden Law'ı yakalayıp meyveyi kendilerine sadık birine yedirmemişler ki peki?
Law çok ustalaşmış meyvede.Hem eli kolu güçlü hemde harika doktor daha ne olsun.Law'dan daha iyisi yok ki.Ben de olsam yanıma çekmeye çalışırdım.Neden Law'ı yakalayıp meyveyi kendilerine sadık birine yedirmemişler ki peki?
Ya da neden kadimler ve Im ölümsüzlük elde ettikleri halde meyvenin uyanmasını istiyorlar? Shanks için mi?Neden Law'ı yakalayıp meyveyi kendilerine sadık birine yedirmemişler ki peki?
Ustalaşmak zaman alıyor olabilir
Law'ın ne kadar zorlanırsa zorlansın bu ameliyatı yapacağının garantisi yok ama.Law çok ustalaşmış meyvede.Hem eli kolu güçlü hemde harika doktor daha ne olsun.Law'dan daha iyisi yok ki.Ben de olsam yanıma çekmeye çalışırdım.
İroni yapmıyorum ama az önce paketi yeni açılmış lego kokusuna maruz kaldım... Onun etkisi de olabilir... Kaç saat etkili acabaİroni mi yapıyorsun ? Çünkü bacak yakan, kendini 3e bölen,aynı anda 2 şeytan meyvesi yiyen, parmakla adam delenlerin olduğu seride, gear 2-3 sadece Pirimiz Luffy'nin aklına gelirdi. Dikkat et, uzaktan kumandayı alırken kolun yere sarkmasın. Kolay mı öyle lastik olmak ?
Muhtemelen bir meyveyi uyandırmak için onu uzun ssure kullanıp, üzerinde ustalaşmak gerekiyor. Law hali hazırda yıllardır kullanıyor bu gücü, neden heba etsinler?Neden Law'ı yakalayıp meyveyi kendilerine sadık birine yedirmemişler ki peki?