Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law'ın meyvesindeki ölümsüzlük etkisi hayatına etki eden bir şey değil miydi? Yani birisini ölümsüz yaparsa kendisi ölmüyor muydu?
 
İroni mi yapıyorsun ? Çünkü bacak yakan, kendini 3e bölen,aynı anda 2 şeytan meyvesi yiyen, parmakla adam delenlerin olduğu seride, gear 2-3 sadece Pirimiz Luffy'nin aklına gelirdi. Dikkat et, uzaktan kumandayı alırken kolun yere sarkmasın. Kolay mı öyle lastik olmak ? :D
İroni yapmıyorum ama az önce paketi yeni açılmış lego kokusuna maruz kaldım... Onun etkisi de olabilir... Kaç saat etkili acaba :D
Gomu gomu pistol yapıyorum sağa sola :oleyo:

Sadece Luffy'nin aklına gelir değil ama... Lastik meyvesini kullanarak uçmak, süper hızda hareket etmek, kendini balon gibi şişirip dev kol, bacak yapmak... herkesin aklına gelmezdi bence.

Luffy 5 yıl "gomu gomu pistol"a çalıştı... Ben de 5 yıl "gomu gomu no kumandayı getir"e çalışırım...
 
Zunisha yüzyıllardır denizde Wano'yu bulamadı da bizimkilerin Wano'ya gelmesiyle mi adaya ulaştı?Zamanlaması bence çok manidar.


Siz kaderciliğe inanabilirsiniz.Ancak ben bizimkilerin adaya gelmesiyle Zunisha'nın yüzyıllardır denizde dolaşıp Wano'yu aynı dönemde bulmasını süpheyle yaklaşıyorum.

Zunisha Wano'ya çağıran birşey olmalı bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık