İşte benim demek istediğimi son cümlende söylemişsin. Güçlenmeyi arzulayan birisi lastiksizde, depremsizde,kılıçsızda olsa güçleniyor seride. Meyveler, silahlar,haki bu yolda birer araç. Deprem Meyvesi mızraksa eğer, Lastik Meyvesi kılıç+ kalkan + plaka zırhtır.İroni yapmıyorum ama az önce paketi yeni açılmış lego kokusuna maruz kaldım... Onun etkisi de olabilir... Kaç saat etkili acaba
Gomu gomu pistol yapıyorum sağa sola
Sadece Luffy'nin aklına gelir değil ama... Lastik meyvesini kullanarak uçmak, süper hızda hareket etmek, kendini balon gibi şişirip dev kol, bacak yapmak... herkesin aklına gelmezdi bence.
Luffy 5 yıl "gomu gomu pistol"a çalıştı... Ben de 5 yıl "gomu gomu no kumandayı getir"e çalışırım...
Ne demiş Charles Darwin; '' Ne en güçlü, ne de en zeki olan...Değişime en iyi adapte olan hayatta kalır.'' Luffy'nin tüm seri boyunca yaptığı şey buydu aslında. Bunu kendisine en uygun güç ile yaptı. Sanji'de bu konuda Luffy'ye benziyor.Çorba yapar gibi birleştirdi tüm güçlerini ve maksimuma ulaştı. Zoro ne yaptı ? Bir sürü, bir sürü kılıç kullanmak istiyordu daha bebeyken, taki kılıç tanrısı olana kadar.....Kısacası yazarımız en baştan beri arzuladıkları güçleri verdi bizimkilere. Potansiyel olarak değerlendirdiğimizde lastik serinin en güçlü meyvelerinden birisi.
Luffy'de lego koklayıp, kumandaya uzanmaya çalışan birisi olabilirdi.Ama Pirimiz Luffy kaptı kılıç-kalkanı yola koyuldu. Mesajı aldın mı Dracule ?