Ortalama bir karakter için iyi değil dedim. Ancak yüksek potansiyeldeki karakterler için çok iyi olduğunu iddia ediyorum.
Hakiyle de çok iyi bir kombinasyon oluşturuyor G4'te. Aynı Enel'in gözlemle kombinasyonu gibi.
G4, Luffy'yi YC3 etmeyen bir seviyeden, sağ kol seviyesiyle aşık atacak özellikler sağlıyor.
G4 nasıl muhteşem bir mod değil yahu. Bu mod sayesinden YC3 etmezken, sağ kollara kafa tutacak güç elde etmiyor mu? Şaka yapıyorsun heralde.
@Feitan ve sen kasıtlı mı yapıyorsunuz? Ortalama bir kullanıcı için iyi bir meyve değil demişim. Ancak potansiyeli çok üst düzeyde olan, hakileri zaten ortalamanın çok ötesine taşıyabilecek karakterler için çok iyi bir meyve dedim. Yukarıda haki-meyve kombini örneğini verdim.
G2 gatlingle Zoan + Tekkai'yi aşıyor Luffy. Zoan dayanıklılığı diyoruz ama Luffy her ne hikmetse hepsinden daha dayanıklı. Luffy'nin meyvesi de hayvan gibi dayanıklılık veriyor.
Gomu gomu artıları:
-Fiziksel ataklara karşı ekstra dayanıklılık.
-g2 ile hız, g3 ile güç
-G4 modu Luffy'yi YC3 etmeyen bir seviyeden, neredeyse sağ kol seviyesine çıkarıyor. Onun da kendi içinde modları var.
-Uzak mesafeden saldırı imkanı.
Bu meyveyi serideki meyvelerin %70'ine kafadan tercih edersiniz. Potansiyel olarak diyorum.
Uyanışıyla kim bilir ne seviyeye gelecek.
Zaten S tier değil, A+ tier dedik. Ona bile itiraz ediliyor. Geride olduğu meyveleri saymışsın. Luffy'ye meyve kullanımı konusunda hakkını en azılı haterı bile vermiştir.
Bence Law'ın meyvesinden daha iyi gomu gomu. Ölümsüzlük özelliği dolayısıyla böyle bir ödül biçiliyor olması muhtemel. Onun da 1v1 de bir avantajı yok.
G4'ün Luffy'ye atlattığı güç seviyesi bile meyvenin çok iyi olması için yeterli bir delildir zaten.