Luffy et ile iyileşiyorsa Kaido da içkiyle iyileşebilir çok da saçma değil aslında da oda yine yaptı yapacağını.Puhahahah olabilicekleri söyledim içkiyle iyileşilmesi mantıklı geliyorsa sana bilemicem artık
Luffy et ile iyileşiyorsa Kaido da içkiyle iyileşebilir çok da saçma değil aslında da oda yine yaptı yapacağını.Puhahahah olabilicekleri söyledim içkiyle iyileşilmesi mantıklı geliyorsa sana bilemicem artık
Aaaa palyaço. Dicem de palyoçalar daha korkunç yav bundan Pennywise'a ayıp olur.
Luffy'nin olayı seri başından beri var saçma olsa da. Burda ise kesin bir şey yok. Yoksa ikisi de saçma saçmalık olarak kabul ediceksekLuffy et ile iyileşiyorsa Kaido da içkiyle iyileşebilir çok da saçma değil aslında da oda yine yaptı yapacağını.
Size göre Luffynin yaptığı birşeylerden bir rakipten zoronun değer almadığı zaman mı var yoksaLuffy h.haki ile ne kadar şov yaparsa o kadar gözümde Zoro değerleniyor
Kaido'nun sake içmesinden bile nem kaptı adamlar. Ona bile sallıyorlar.Size göre Luffynin yaptığı birşeylerden bir rakipten zoronun değer almadığı zaman mı var yoksa
Kasıtlı olarak mı yapıyorsun bilmiyorum gerçekten. Ben güçlenmedi mi dedim? Önceki mesajımda güçlenmenin, galibiyete götürecek nitelikte olmasını beklediğimi belirttim. Aksi taktirde bir anlamı olmuyor.Kadının gücünün arttığı söylendi. Biz güçlenmedi mi diyelim? Kaido için nasıl ise ysrayacak görmedik ama sakenin iyileştirici özellikleri de var. Hatta bu tarz stili olan keşişler için onu içtikçe güç topluyorlar, iyilesiyorlar. En basit, Yasak Krallık filminde görmüştük.