Akuma, gözleri ve kafası yanan, kılıç tutan biri olarak tasvir edilirmiş. Gözleri yanıyor, Kafası ateşler içinde ve kılıç tutuyor.. anladın. Anlamadın mı? Profil resmime bak ve hatırla son halini!
İçki içerek iyileşiyorsa içirmesin savaşıyorlar değil mi sonuçta xDBen içki içerek iyileşiyordur dediğimin üzerinden fazla geçmedi.
Şimdi ağlayın kenarda.
Zoro geldi direkt aklıma. Profil detayı vermesen anlamazdım.Akuma, gözleri ve kafası yanan, kılıç tutan biri olarak tasvir edilirmiş. Gözleri yanıyor, Kafası ateşler içinde ve kılıç tutuyor.. anladın. Anlamadın mı? Profil resmime bak ve hatırla son halini!
Reis One Piece dünyasının icabına bakmaya gelmiş
Benim bildiğim Japonların Akuma dediği bildiğimiz şeytan.
Başkentte sarhoştu bile demistiler. Normal halinde olsa felan filan. Ahaha."Roc" ryou ekleyerek yaptigi saldiri ismiydi, üstüne h.haki de ekleyip vuruyor sanirsam.
Kaido sarhoş dövüs tarzina geçmis Bu arada böyle bir dövüş tarzi var ve kafayi çekenler bazen daha güçlü oluyorlar.
O yüzden mi kafayı buluyor Jackie Chan. Ayyaş diyorlar ona. Ayyaş gibi hareketleri var. Ya manga sayfası attım. Shanks iyileştirici sake içki getirdim diyor.Gayet iksir diye geçiyor filmde şimdi baktım.