Bana meyvesi değil de kendisi sebep oluyor gibi geliyor. Bu suya düştüğü sırada olan birşey olabilir aynı shirahoshinin olayı gibi.Bence çok net Luffy'nin meyvesi ya.
Bana meyvesi değil de kendisi sebep oluyor gibi geliyor. Bu suya düştüğü sırada olan birşey olabilir aynı shirahoshinin olayı gibi.Bence çok net Luffy'nin meyvesi ya.
Onu çok önceden söyledim. Şimdi savaş içinde içiyorken gördük. Shanks'in WB'ye iyileştirici içki getirdigini gördük.
Tabi o sıra pek kaale almadınız hiç beklemiyordunuz savaşın şiddetinin arttığı anda Kaido'nun içki içmesini.
Bak yukarıya kim çevirmiş gör, adam buna çevirdi biz de dalga geçtik görmüyorsun bunları sonra Zoro fanları şöyle böyle yaptı diyorsun xDBen öyle bir şeye çevirmedim fakat Kaido'nun sakesini buraya bağlayan varsa buna da basarım kahkakayı. Bu da çok saçma.
Adam alkolik biri olduğu için sake içmiş sadece olay bu yani, alkolik olduğunu kaç kez gösterdiler bunu bize seride. Ne övülecek, ne gömülecek bir şey. Nasıl bağlandı konu buraya anlamadım. Smoker'da dövüşürken puro içiyor, uçarkan falan ağzında puro hala. Sanji bir yandan sigara yakıyor falan. Bu adamda içki içiyor yani. Ne var sake içmesinde. Adam sake içti diye sanki dövüşün ciddiyeti bir anda Usoop vs Sugar'a döndü.
Alkol yüzünden o duygu değişimini Law ve Luffy'nin posterini görünce de yaşadı. Daha önce de gördük bunu.
Sake içti gücü düşüyor diyeceğiniz zamanı bekliyorum.Bak yukarıya kim çevirmiş gör, adam buna çevirdi biz de dalga geçtik görmüyorsun bunları sonra Zoro fanları şöyle böyle yaptı diyorsun xD
Sake’yi King içse gücünü %120ye çıkartırdınızBak yukarıya kim çevirmiş gör, adam buna çevirdi biz de dalga geçtik görmüyorsun bunları sonra Zoro fanları şöyle böyle yaptı diyorsun xD
Sake içti gücü düştü diyen var mı ?Sake içti gücü düşüyor diyeceğiniz zamanı bekliyorum.
Konu gitti az önce.Spoiler'ı neden göremiyorum ? Yine mi engellediğim biri açtı yoksa konuyu ?!