Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum tamam iyi güzel diyorsun da o adamlar muhtemelen meyvesini uyandırmış ve bile isteye form değiştirmeden kullanan adamlar. Bu luffy meyveyi ne olduğunu bile bilmeden yedi, üzerine kimsenin aklına bile gelmeyecek envai çeşit düzen geliştirmiş, uyanış hariç meyvenin her şeyine hakim bşr adam, yani şimdi nasıl olacakta bu adam bir zoan formuna sahip olduğunu fark etmeyecek?
Bende aynı şeyi dedim ya. Zoan olsa meyveyi yediği an fark ederdi diye. Sadece yetenekleri kullanmak için form değişmeye gerek olmadığını belirttim.
 
Luffy boyu küçük o nedenle vs. de avantajli gibi duruyor. Diger bölüm law-kid ikilisini göstericektir.

Wano'da mumlari havaya salacaklarsa insanlar, orada da geçiyor konusmada, artik yavas yavas sonlara geliyor. Ada 3-5 bölüme düser heralde. Sonrasinda uyanis bekliyorum luffy'den güçten limitine yaklasiyordur. Ondan önce yamato bombalari halleder ve kalan kaido adamlari da bitmeye yakin olur.

Bu arada raizo vs. fuku ilginçtir ama eglenceli bence. Muhtemelen ates fuku'yu da sarinca o dayanamayacak sonra raizo isini bitirir.
 
Tama'nın meyvesinin öyle aman aman bir özelliği yok bence. Yapay meyveler üzerinde etkisi olmasa, hiçbir işe yaramazdı. Hani Zoan kullanıcılarına işliyor olsa, uyanışında insanları da kontrol etmeye olanak sağlıyor falan diyebilirdik, ama öyle bir şey yok. Bence bahsedilen meyve, Yamato'nun Kutsal Kurt Meyvesi'dir. Meyve mitolojik, yani uyanışından türlü türlü cins bir şeyler çıkabilir. Bir de Wano'nun Koruyucu Tanrısı olduğu söylendi. Kaido'nun bu meyveye verdiği kıymet de ortada. Yamato tayfaya katılırsa, Dünya Hükümeti'nin bizimkilere düşman olmak için bir nedeni daha olur.
Yamato'nun meyvesi çok bariz ismi falan belli olan bir mitolojik yaratığın meyvesi yani onun olacağını sanmıyorum. Adını değiştirmişler ve tüm kayıtlardan orijinal ismi silmişler. Onun meyve olsaydı, kadio vs yamato sırasında dönerdi bu muhabbet. Olay çok sıcak bir gelişme. Luffy off panel bir şeyler yaptı ve bunun haberi üzerine o muhabbet dönüyor.
 
Luffy'nin çatıdan aşağı düştüğü sıra Kaido imalı imalı Gomu Gomu What? tarzında bir şey söylüyordu. Bu Oda az şerefsiz değil. Gomu Gomu değil lan o der gibi.:D
Şimdi baktım da hakkaten burda bi hokkabazlık var gibi 🤣
Gum-gum fake ise orijinal adı ne peki bul bakalım. Konu Zoro reisimle ilgili olsa ben bulurdum 🤣
 
Bu arada şöyle bir şey gördüm sizinle paylaşayım dedim ;

Jack ile olan savaşın sonunda Zou'dan takımlara ayrılırlarken Momonosuke ve Duke Zou'da biraz daha kalacaklarını söylüyorlar ;

Momonosuke bir şekilde Zunisha ile tekrar konuşabildiyse, kendisi de Wano'ya gelmesini emretmiş olabilir, Zunisha'nın Wano'ya neden ve nasıl geldiği böylelikle açığa çıkabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık