Sopası uzuyor ama bu hikayede onu değiştirebilirlerWukong akla geliyor hemen ama onda el kol uzatma gibi şeyler yok. Eğer meyve gomu gomu ise bu yeteneklere sahip birşey olmalı.
Sopası uzuyor ama bu hikayede onu değiştirebilirlerWukong akla geliyor hemen ama onda el kol uzatma gibi şeyler yok. Eğer meyve gomu gomu ise bu yeteneklere sahip birşey olmalı.
Bende aynı şeyi dedim ya. Zoan olsa meyveyi yediği an fark ederdi diye. Sadece yetenekleri kullanmak için form değişmeye gerek olmadığını belirttim.Dostum tamam iyi güzel diyorsun da o adamlar muhtemelen meyvesini uyandırmış ve bile isteye form değiştirmeden kullanan adamlar. Bu luffy meyveyi ne olduğunu bile bilmeden yedi, üzerine kimsenin aklına bile gelmeyecek envai çeşit düzen geliştirmiş, uyanış hariç meyvenin her şeyine hakim bşr adam, yani şimdi nasıl olacakta bu adam bir zoan formuna sahip olduğunu fark etmeyecek?
Yamato'nun meyvesi çok bariz ismi falan belli olan bir mitolojik yaratığın meyvesi yani onun olacağını sanmıyorum. Adını değiştirmişler ve tüm kayıtlardan orijinal ismi silmişler. Onun meyve olsaydı, kadio vs yamato sırasında dönerdi bu muhabbet. Olay çok sıcak bir gelişme. Luffy off panel bir şeyler yaptı ve bunun haberi üzerine o muhabbet dönüyor.Tama'nın meyvesinin öyle aman aman bir özelliği yok bence. Yapay meyveler üzerinde etkisi olmasa, hiçbir işe yaramazdı. Hani Zoan kullanıcılarına işliyor olsa, uyanışında insanları da kontrol etmeye olanak sağlıyor falan diyebilirdik, ama öyle bir şey yok. Bence bahsedilen meyve, Yamato'nun Kutsal Kurt Meyvesi'dir. Meyve mitolojik, yani uyanışından türlü türlü cins bir şeyler çıkabilir. Bir de Wano'nun Koruyucu Tanrısı olduğu söylendi. Kaido'nun bu meyveye verdiği kıymet de ortada. Yamato tayfaya katılırsa, Dünya Hükümeti'nin bizimkilere düşman olmak için bir nedeni daha olur.
Şimdi baktım da hakkaten burda bi hokkabazlık var gibiLuffy'nin çatıdan aşağı düştüğü sıra Kaido imalı imalı Gomu Gomu What? tarzında bir şey söylüyordu. Bu Oda az şerefsiz değil. Gomu Gomu değil lan o der gibi.
Luffy yeni tekniği denemeden dayağı yeyip düştüğü için bana biraz alaycı bir tavırla ' en son gomu gomu diyordun noldu yedin dayağı' der gibi geldi.Luffy'nin çatıdan aşağı düştüğü sıra Kaido imalı imalı Gomu Gomu What? tarzında bir şey söylüyordu. Bu Oda az şerefsiz değil. Gomu Gomu değil lan o der gibi.
Zaten büyük ihtimal öyle. Ama bu Oda çok sembolik takılan bir adam. Oradan bize selam vermiş de olabilir.Luffy yeni tekniği denemeden dayağı yeyip düştüğü için bana biraz alaycı bir tavırla ' en son gomu gomu diyordun noldu yedin dayağı' der gibi geldi.