Ayrıca meyvenin tamayla, momoyla, zunesahyla felan ilgisi olduğunu da düşünmüyorum. Arc bitme noktasına gelmişken hala bu karakterlere niye yatırım yapsın oda? Zaten yeterince yatırım yapmış. Momoya sadece kralda ve luffyde gördüğümüz her şeyin sesini duyma gibi bir güç vermiş, zuneshaya emir verme gücü verip antik silah potansiyeli yüklemiş, yetmemiş karakteri 20 yıl büyütüp Kaidonun meyvesine eşdeğer meyve vermiş. Daha bu saatten sonra birde gorosei için bile efsane olan serinin en kritik meyvesini niye bu adama yedirsin?
Tama diyorsunuz, tamam tama yesin de ne olacak? Arc başında bu muhabbet çıkmış olsa derdim ki iki tane imparator var bunların düşmesi çok zor o yüzden böyle bir buff verip bunu kullanacak ama yok, savaş bitme noktasına gelmiş, imparatorlar düştü düşecek, bu saatten sonra tama neden bu meyveyle bufflansın? Zunesha için dicem e zaten momonun emrinde o fil. Yani amaçsız kalıyor.
Zuneshayla bağlantı kuruyorsunuz ama bence o da değil. Şuan meyve muhabbetine felan kaynadı ama aslında o filin wanoya gelmesi zaten başlı başına bir olay. Eğer o filden wanoya bir yatırım olacaksa zaten o yatırım yapılmış, fil adaya gelmiş ve adanın doğal taht varisinin emrine sunulmuş. Daha bu noktadan sonra bu filde meyveyle alakalı ne göreceğiz de o meyve bir işe yarayacak?
Eğer meyve wanoyla ilgili çıkacak olsaydı böyle arc sonuna doğru değil arc başında bu muhabbet dönerdi, bu zamanlara doğru da meyve açıklanır işleve geçerdi ama değil, arc bitmeye gelmiş zaten.
Dolayısıyla ben bu meyvenin Wano sonrasına yatırım olduğunu düşünüyorum. Arcın sonu yaklaştı ve artık imparatorların düştüğünü, wano arcının temel aksiyonunun bittiğini göreceğiz ve hikaye finale doğru dallanıp budaklanacak.