Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahsedilen meyve Law'ın meyvesi değil. işaretler öyle gösteriyor olabilir fakat oturmayan şey meyvenin ne olduğu a'dan z'ye anlatılmış olması. uyanıp uyanmadığının bir önemi yok.
Kesinlikle off panel bir şeyler yaşandı ki 5 kadimin bundan haberi oldu ve o şekilde bir konuşma yaptılar.

Adının neden değiştirildiğini bilmiyorlar sadece adının değiştirildiğini biliyorlar. Meyvenin uyanacağını bekleseler bu kadar şaşırmazlar, meyvenin uyanmayacağından eminlerdi ama bir şekil uyanmış ki bu kadar şaşırdılar. Zunesha da değildir. Adamların onu zaten bilmeme ihtimalleri yok.
 
Buradaki konuşmaya göre benim anladığım goroseiler sadece yaşlı olabilirler. Yani 800 yıldan beri yaşamıyorlar. Normal yaşlı bir insandan farkı sadece tarihi biliyorlar. Benim sorum burada başlıyor. Tarihte bu pozisyonda bulunmuş kaç kişi vardır? İkinci sorum ise bu pozisyona nasıl başvuruluyor?
 
Son düzenleme:
İki ihtimal var. Ya denildiği gibi Kaido, adayı kaldırmayı bırakacak ve gücü o yüzden artacak.. Luffy'de o yüzden artık normal haliyle hibrit Kaido'ya karşı duramamaya başlayacak. Bu yüzden yeni teknik gösterecek. Ya da Kaido'nun bundan bağımsız bir güçlenmesi olacak. Yeni bir mod mu olur, Zoan uyanışı mı olur felan.

Çünkü Luffy şu an çok olmasa da rahat savaşıyor dengi gibi savaşıyor. Böyle uzarsa yenecek gibi. Ama Oda heyecan yaratmak isteyeceği için Kaido'nun kozu vardır diye düşünüyorum. İnşallah böyle olur savaş bu haliyle biterse bir eksik kalacak.
İki karakterin de tam gücünü ortaya koymadığı belli. Luffy'nin g4 kozu ve muhtemelen alacağı power up var. Kaido da bir yerden sonra sinirlenip farklı şeyler gösterecektir. Bu bölümde gördüklerimize başlangıç olarak bakıyorum.
 
Oda'son sayfa ile ters köşe yapacak. Zunisha'dan bahsettiklerini sanmıyorum. Ya gomu gomu, ya Law ya da robin'in meyvesi diye düşünüyorum.
 
Meyvenin adı değiştirilmiş mesela lastik meyvesinin adı bence degişmiş olamaz.Luffy zaten lastik.

Adını değişme sebepleri meyvenin gücünü saklamak olmalı.

Kid'in meyvesinin ismini öğrenmiş miydik ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık