Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037: Sekiz Trigramlı Sarhoş Ejderha

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 45 15.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 7.1%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyve kesin ope ope gibi bi de jiki jiki çıkıyormuş onun meyvesi de tuhaf uyandırılmasından bahsediliyo Luffy olamaz serinin lastik adamı ismi değişmez
 
Meyve kesin ope ope gibi bi de jiki jiki çıkıyormuş onun meyvesi de tuhaf uyandırılmasından bahsediliyo Luffy olamaz serinin lastik adamı ismi değişmez
Jiki jiki hangi meyve diye baktım. Kid'in meyveymiş.

Kid'in meyveyi tınlamaz kadim tayfa. O meyvenin bu kadar gizem kastırılacak bir olayı yok. Kötü bir meyve.
 
İki ihtimal var. Ya denildiği gibi Kaido, adayı kaldırmayı bırakacak ve gücü o yüzden artacak.. Luffy'de o yüzden artık normal haliyle hibrit Kaido'ya karşı duramamaya başlayacak. Bu yüzden yeni teknik gösterecek. Ya da Kaido'nun bundan bağımsız bir güçlenmesi olacak. Yeni bir mod mu olur, Zoan uyanışı mı olur felan.

Çünkü Luffy şu an çok olmasa da rahat savaşıyor dengi gibi savaşıyor. Böyle uzarsa yenecek gibi. Ama Oda heyecan yaratmak isteyeceği için Kaido'nun kozu vardır diye düşünüyorum. İnşallah böyle olur savaş bu haliyle biterse bir eksik kalacak.
 
Kaido iyi zopalıyor reisim ya. Ne güzel kafasına kafasına geçiriyor :mincika:Luffy dayak yedikçe, Luffy fanları da coşuyor mübarek :good:
Kaido sopaya dayanarak destek alıp ce eee diye bir anda karşılık verip dönüp kafaya Ragnarok geçirmesi ve o sıraki eşgalü sıfatı güzeldi. Sonra ağlamaklı oldu kafa çarpıştırdı. Yine Cee yapacaktı ama bu seferde Luffy sen misin bana oyun oynayan diyip balyozu üstünde yürüdü surata koydu sırıta sırıta.

En son yediği tekmeyle de Tom ve Jerry çizgi filmindeki tiplemeler gibi yana yatık U harfi oldu.:D
 
Gorosei meyveden bahsederken kendilerini söylemiyor, dünya hükümeti diyor. Bunlarin hiyerarsi olayi biraz garip. Im hangi konumda, 20 aile dedikleri (neferitari hariç) ne konumda ve bu gorosei ne konumda? Yapilanmalari kafa karistirdi.

Acaba Im' in dahil oldugu bir üst grip var midir, baslari bu mu yoksa Im' in de üstünde birileri var mi? Bildigin karakutu.

Elbaf'ta bunlara giricektir. Dev hasir sapkaninda bir elbafli eski bir D.'ye ait oldugunu düsünüyorum ve tabiki bir hikaye ile gelicektir. Ancak bunlar hakkinda Dragon'dan da birseyler duymak ve icraat beklerim açikcasi. Dragon da kapali kutu ve onlar hakkindaki bilgilere sahip olabilir.
 
@Kozuki Oden bak bu yüzden G4 formuna geçmiyor olabilir. Yani şu an meyvenin en basit haliyle meyvesini tam randımanda kullanan Kaido'yu tutabiliyor. Okuyucuya Luffy'nin meyvesiyle değil sadece hakisiyle zirveye çıkacağının sinyalini veriyor olabilir.
Bu da olabilir gerçekten haklısın. Hani Luffy meyvesinin sınırlarını zorlamadan da Yonko ile dövüşebiliyor demek için yaptıysa bence güzelmiş. Hem Oda'nın direkt amacı öyle olmasa dahi biz bu sonuca kendimiz varabiliriz şu an.

Acaba ilerleyen bölümlerde de Luffy gear kullanmadan devam edecek mi... Şimdi de buna takıldım bak ahahah

Lufy reisin dengi değildir artık skdjjw
Yorum nick uyumu ya ahahaha
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık