Jiki jiki hangi meyve diye baktım. Kid'in meyveymiş.Meyve kesin ope ope gibi bi de jiki jiki çıkıyormuş onun meyvesi de tuhaf uyandırılmasından bahsediliyo Luffy olamaz serinin lastik adamı ismi değişmez
Aynen bişi çıkmaz da meyvesinin bi numarasını da görmedikJiki jiki hangi meyve diye baktım. Kid'in meyveymiş.
Kid'in meyveyi tınlamaz kadim tayfa. O meyvenin bu kadar gizem kastırılacak bir olayı yok. Kötü bir meyve.
Kaido sopaya dayanarak destek alıp ce eee diye bir anda karşılık verip dönüp kafaya Ragnarok geçirmesi ve o sıraki eşgalü sıfatı güzeldi. Sonra ağlamaklı oldu kafa çarpıştırdı. Yine Cee yapacaktı ama bu seferde Luffy sen misin bana oyun oynayan diyip balyozu üstünde yürüdü surata koydu sırıta sırıta.Kaido iyi zopalıyor reisim ya. Ne güzel kafasına kafasına geçiriyor Luffy dayak yedikçe, Luffy fanları da coşuyor mübarek
Öldürmeyen acı güçlendirirKaido iyi zopalıyor reisim ya. Ne güzel kafasına kafasına geçiriyor Luffy dayak yedikçe, Luffy fanları da coşuyor mübarek
Bu da olabilir gerçekten haklısın. Hani Luffy meyvesinin sınırlarını zorlamadan da Yonko ile dövüşebiliyor demek için yaptıysa bence güzelmiş. Hem Oda'nın direkt amacı öyle olmasa dahi biz bu sonuca kendimiz varabiliriz şu an.@Kozuki Oden bak bu yüzden G4 formuna geçmiyor olabilir. Yani şu an meyvenin en basit haliyle meyvesini tam randımanda kullanan Kaido'yu tutabiliyor. Okuyucuya Luffy'nin meyvesiyle değil sadece hakisiyle zirveye çıkacağının sinyalini veriyor olabilir.
Yorum nick uyumu ya ahahahaLufy reisin dengi değildir artık skdjjw