Tamam öyle ama konuşmayı bilerek Zunisha paneliyle denk getiriyor. Bayağı meyvenin uyanışının Zunisha ile bağlantısı var gibi gösteriyor okuyucuya. Hiç alakası yoksa yaptığı şey boş yem.Zunesha hakkında konuşan gemilerdeki adamlar, onlar da yeni farkına varıyorlar zaten. Normal şartlarda Beş Kadim'in, Zunesha hakkında konuşmaması gerekir, ki konuşmaları için bir sebep de yok. Konu Wano'daki olaylardan, adı gizlenmiş Şeytan Meyvesi'ne nasıl geldi, o da belirsiz. Muhtemelen adada olan birinin meyvesinden bahsediliyor, ama eğer öyleyse meyvenin neden kendileri için bile efsane olduğunu söylesinler? Çok tutarsız.
Ben eşzamanlı olduğunu düşünüyorum. Önemli bir mevzu değil de spoilerda her şeyi konuştum. Eğlence olsun diye buna sardım.Eş zamanlı anlattığını düşünmüyorum hikayenin şu an. Jinbei'de kurtuldu ellerinden. O son sahneden sonrasını ele alıyordur. Hepsi birlikte kurtulmuştur. Germa'nın esir düşüp sonra tekrar kurtulmasını falan sanmıyorum.
Marco'nun mesajını düşünTamam öyle ama konuşmayı bilerek Zunisha paneliyle denk getiriyor. Bayağı meyvenin uyanışının Zunisha ile bağlantısı var gibi gösteriyor okuyucuya. Hiç alakası yoksa yaptığı şey boş yem.
Kapak hikayesi bizimkilerin tüm kekten kaçtığı günden yahu.Şu anda olan bir şey değil o.Smoothie Wano'da?
Evet Luffye 4 kez kaido dövüşü çiziyorBu sefer ki dövüş çizimleri gerçekten harika özellikle kafa kafa giriş sahnesi ... Teşekkürler oda'chann