Türkçe bekliyorum malesef
Türkçe bekliyorum malesef
Önemli mevzu değil de farlı bir şey konuşmak iyidir bölümle alakalıBen eşzamanlı olduğunu düşünüyorum. Önemli bir mevzu değil de spoilerda her şeyi konuştum. Eğlence olsun diye buna sardım.
İşte zırt pırt açması bana gear 2'yi hatırlatıyor. Onda da zırt pırt açtığı npktada tamamen hakim olmuştu artık. Yani bence yoktur artık bir süre sınırı vs.Zırt pırt açıyor ama o formda uzun süre durmuyor. Yoksa çatıdayken bir kez daha yaptı ve yine havası sönmüştü ve o ara Big Mom herkesi şaşırtan bir teknik yapmıştı. "Ananın A.......leviiiii." diye forumlarda bayağı bir espirisi dönmüştü.
Bütün savaş haki kullanıyor bu bölümde. Bence şu an kullandığı haki gear 4'ten daha çok harcıyordur.Hakisini kontrollü kullanmak istiyordur belki.
Olabilir dediğin gibi ama yeni gear açmasa da bir gear 4 göremedik onu anlayamadığımdan bu kadar üzerinde durdum. Örneğin Yamato ile Kaido'ya girdiklerinde aç-kapa şeklinde kullanıyordu gear 4'ü. Bu da demek oluyor ki tek seferlik saldırılarda kullanabilecek hale gelmiş. O halde neden şu an kullanmıyor bilmiyorum.Bölümün sonundaki meselenin üstüne geçmesin diye olabilir. Ayrıca şimdi yeni bir G formu açarsa tek bölümde iki malzeme vermiş olur. Her malzemeye bir bölüm yeter diye düşünüyordur.
Evet bak bu çok mantıklı geldi. Spoiler resimlerinden beridir düşünüyordum kendi kendime de bir türlü bulamamıştım bir açıklama. Sanırım senin dediğin sebepten, ustalaşmak istemesinden, ötürü form değişimi yapmıyor Kata dönüşündeki gibi.H.hakiye olabildiğince hakim olup yapmak istiyordur.Kata karşısında da aynısı yapmıştı.K.hakisini geliştireceği kadar geliştirip sonrasında g4 açmıştı.
Bu kandiller yanıp gök yüzüne gittiği zaman büyük ihtimalle Luffy bunları görür diye düşünüyorum, sonrasında "bu insanlara ne acılar çektirdin, neler ettin" diyip bir şekilde umutsuz bir anda G5'i patlatır Kaido pert.Fakir ve yetim edebiyatı.