Yani adam seriinin zirvesindeki gücü hunharca kullanabiliyor. Daha ne için endişelenebiliriz ki?! :d Zoro'dan yola çıkaran Mihawk'ın nasıl bi hayvanat olduğunu düşünüyorum, bu beni heyecanlandırıyor.
Yani adam seriinin zirvesindeki gücü hunharca kullanabiliyor. Daha ne için endişelenebiliriz ki?! :d Zoro'dan yola çıkaran Mihawk'ın nasıl bi hayvanat olduğunu düşünüyorum, bu beni heyecanlandırıyor.
Ondan endişelenmiyorsun neden Law'a satışıyorsunSence Zoro için endişelenmeme gerek var mı?
Zoro seri sonu bile Roger'ı yenemez.
10 saniye sonra yerde baygın yatışını da atsana. Daha bir kılıcı adam akıllı
Fodderları adam akıllı bayıltamıyor ama Roger sıkıntı değil10 saniye sonra yerde baygın yatışını da atsana. Daha bir kılıcı adam akıllı
kullanamıyor. Bayılıyor ayılıyor öleceğim diyor.
Roger ölümcül hastalıkla WB'ye sapa sağlamsın maşallah Roger dedirtmis bir adam.
Ondan endişelenmiyorsun neden Law'a satışıyorsun
Zoro seri sonu bile Roger'ı yenemez.
Yav he he10 saniye sonra yerde baygın yatışını da atsana. Daha bir kılıcı adam akıllı
kullanamıyor. Bayılıyor ayılıyor öleceğim diyor.
Roger ölümcül hastalıkla WB'ye sapa sağlamsın maşallah Roger dedirtmis bir adam.
Ne diyorsun duman attırmış dumanYani adam seriinin zirvesindeki gücü hunharca kullanabiliyor. Daha ne için endişelenebiliriz ki?! :d Zoro'dan yola çıkaran Mihawk'ın nasıl bi hayvanat olduğunu düşünüyorum, bu beni heyecanlandırıyor.
Yener tabisi.Zoro seri sonu bile Roger'ı yenemez.
Yener yenerYener tabisi.
WB: Maşallah Roger turp gibisin.Yav he he
Ne diyorsun duman attırmış duman