Tipini sevmiyorum.Ondan endişelenmiyorsun neden Law'a satışıyorsun
Zoro seri sonu bile Roger'ı yenemez.
Tipini sevmiyorum.Ondan endişelenmiyorsun neden Law'a satışıyorsun
Zoro seri sonu bile Roger'ı yenemez.
Düşerse... :dBig Mom düşerse sen ve @Mercury biriniz pilav biriniz de kuru olacaksınız galiba foruma dağıtılacak helvadan önce.
Hayal dünyasında alpamış adlı çalışma.WB: Maşallah Roger turp gibisin.
Crocus: İçinden
Hey gidi koca çınar
Zirve bitirecek zaten kim aksini söylüyor ki Luffy zirvenin zirvesi olacak amaSen çatlasan da patlasan da şu saatten sonra Zoro zirve olarak bitirecek seriyi
Zoro: Abi ( Enma) daha fazla çekme ölücem.
Sanmam meyve uyanışı desen kılıçlarda da aynı güç varmış olay bitti yani xDZirve bitirecek zaten kim aksini söylüyor ki Luffy zirvenin zirvesi olacak ama
İstersen masaya çık tepin demeyi unutmuşsun öyle söyleyince daha güzel oluyordu.
Şöyle birşey olursa seriye yeniden aşık olabilirim. Gerçi her zoro sahnesinde tekrar aşık oluyorum ama bunu Luffy sahnesinde de yaşamak istiyorum.Kaido vs. Luffy dövüşü ile ilgili içimde bir his var. Son sayıda iki tarafın da dövüşten keyif aldığını gördük. Kaido'nun malum travmasını biliyoruz, Oden'i nene yüzünden haksız bir şekilde yenmişti. Bir şekilde Luffy ile dövüşü de dış bir etken yüzünden o duruma düşececek gibi geliyor bana. Bence Cp0 ikilisi dövüşe müdahale etmeye çalışacak. Luffy'ye saldıranı Kaido, Kaido'ya saldıranı da Luffy tek darbede indirecek ve dövüşün son kısmı başlayacak...
Olur olurZirve bitirecek zaten kim aksini söylüyor ki Luffy zirvenin zirvesi olacak ama