Bana göre faso fiso. Sana göre nasıl olduğundan bana ne ?!Senin ilgini çekmıor diye fasa fıso demıceksın o zaman : )
Bana göre faso fiso. Sana göre nasıl olduğundan bana ne ?!Senin ilgini çekmıor diye fasa fıso demıceksın o zaman : )
Kaido Luffy’den son vuruşu yiyip Onigashima’dan Wano’ya doğru düşerken uyanışla dansöz kostümü giydirip Oden’in intikamını alabilir aslındaŞu Kinemon bi uyanış açsa da başta Yamat... öhm şey yani meyve gücünü görsek.
Sal şu çocuğu, o bile kendini fasulyeden sayıyor.Momonosuke’nin Joy Boy olduğu açıklansın artık.
Ban D. Age Chopper efsanesi yanında looooow gibi bir doktora panel ayrılması kabul edilebilir değildirK-I-S-K-A-N-I-Y-O-R-L-A-R
Bi saniye lastik meyvesinin uyanışı yoksa bu kıvraklık mıKaido Luffy’den son vuruşu yiyip Onigashima’dan Wano’ya doğru düşerken uyanışla dansöz kostümü giydirip Oden’in intikamını alabilir aslında
K-I-S-K-A-N-I-Y-O-R-L-A-R
Haterlae çatlıyor.Luffy'nin, Kaido'yla muhabbeti ilgi çekmez. Toplam 50 kelime konuşabiliyor zaten. Kral olacağım, et, yemek başka olayı yok. Heyecanı yok.
Kaido Başgan geçmişini anlatırsa ilgi çekici olabilir. Sıkıcı ve saçmalıklarla dolu bir final kapışması bizi bekliyor.