Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lawın meyvesi de çok güçlü, Law hemen hemen bütün saldırılarını meyvesi sayesinde yapıyor, mesela meyvesiz raw haki saldırısı var mı hiç? Yok, Vergo'yu bölerken bile hakisini meyveyle birlikte kullanıyor, e şimdi law çöp mü demeliyiz? Kusura bakmayın ama haksızlık yapıyorsunuz ve objektif değilsiniz.
Merakımdan bir şey sormak istiyorum. Daha doğrusu anlamlandırabilmek için. Saldırılarına koka basmıyor doğru. Tabi bu silahlanma kullanmadan saldırıyor anlamına gelmiyor. Değinmek istediğim mevzu Kaido'ya Luffy ve Zoro saldırılarına kral haki ekleyerek zarar vermeye başladı. Başka türlü almıyordu öyle hasar. Peki Law nasıl kan kusturmayı başarıyor? Meyvesinin böyle bir inisiyatifi olabilir mi?
Worgstende biri " Gücü hayalet gibi mi işliyor acaba. Kendisi ve silah görünüyor. Ama saldırısı karşısındaki duvar ne kadar sert olursa olsun hayalet gibi içinden geçip saldırıyı içine işliyor olabilir mi?" diyordu. Böyle mi ki acaba. Başkası da cevaplayabilir. Meyvesi bazı noktalarda çok enteresan gerçekten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık