Bi ara ne güzel enerji kadranlari almişti,hatta bunlari alabastada gayet iyi kullandi galiba usoppun en iyi 2.dövüşüydü. Herneyse ben usoppun yeni silahinin hem kadranlarla hem şu bulduğu bitkilerle güçlendirmesini bekliyordum hatta viperin kadraninin gücünü gözlem hakisiyle kullanmasini bekliyordum. Hiçbiri olmadi.Usopp'ta karakter gelişimi görmemiz güzel ama yeterli değil. Karakter güçsüz olduğu için ne kadar yürekli olursa olsun yetmiyor. Tayfadaki herkese seviye atlattı ama Usopp'a düzgün bir power up veremedi. Arc bitmeden güldür şu herifin yüzünü.
Nami’ye bak içli içli Zoro’yu kesiyor…
Bunu diğer öğrendiği haki ile de yapıyordu mesele kral haki değildi mesele luffynin hakisini düz şekilde kullanması ile alakalıydı.Kral haki cok büyük bi güç iyi veya kötü oda altını doldurdu, g4'le kaido'ya zarar veremeyen luffy şımdı nomal haliyle kan alıyo kaido dan.
Kral hakili karakterler kral haki ile koruyorlar kendilerini eşek değilse korumuştur doğrudan darbe alıp tek yedi iki kere sonuçtaYalnız Luffy saldırıyı doğrudan almış mı yoksa savunmuş mu?
direkt kafasına almasına rağmen kalkmış ayağa, kral hakili saldırı yemiş bir de. Aşırı dayanıklı olmuş Luffy. Yonkou ile aşık atıyorYalnız Luffy saldırıyı doğrudan almış mı yoksa savunmuş mu?
Bir kere yedi o da başkentte idi. Başka tek yediği yer görmedik.Kral hakili karakterler kral haki ile koruyorlar kendilerini eşek değilse korumuştur doğrudan darbe alıp tek yedi iki kere sonuçta