Apoo Drake'den daha güçlü belli de nasıl kaçıyor baksana. Geri dön korkak diye bağırdım okurkenYok yav apoo bence beklentiden daha iyisini yaptı.Adam kaç kere savaşlara girdi çıktı ama drake biraz beklenti altında kaldı.

Apoo Drake'den daha güçlü belli de nasıl kaçıyor baksana. Geri dön korkak diye bağırdım okurkenYok yav apoo bence beklentiden daha iyisini yaptı.Adam kaç kere savaşlara girdi çıktı ama drake biraz beklenti altında kaldı.
Ama çok keyifli adam çıktı topuklaması bile güzeldi ben net olarak en sevmediğim novaydı ama bi sevdirdi kendini kerataApoo Drake'den daha güçlü belli de nasıl kaçıyor baksana. Geri dön korkak diye bağırdım okurkenNeyse Robin kaçırılmasın da bi Enies lobby daha okumak istemiyorum ben.
Biz bu hikayeyi daha önce de gördük. "Kimseyi istemiyorum ama sen hariç Gatz yiğidim <3" dediği için mi kucağa balıklama atladı Lütfü?Luffy savaşına kimseyi istemiyor hepsi bıraktı gitti vsye döndü artık.
2. Ana karakter diye birsey yok. luffy ve digerleri vardirBaşka bir ada olsaydı neyseydi ama Wanoda Zoro gidip inatla benzetildiği Ryuma gibi bir ejderha kesip (Kaido) halkın yeni efsanesi olmıyacaksa harbiden at çöpe seriyi. Serinin 2. ana karakterinin parlaması için bu kadar hazır ortam varken boşa gitmesi yazık olur, burada efsane olmayacakta Elbafta dev keserken mi efsane olacak.
Hikayeyi daha önce gördüysen sonunuda biliyorsundur yazarsın neler olacağını hepimiz öğreniriz boşyere uğraşmaz kimseBiz bu hikayeyi daha önce de gördük. "Kimseyi istemiyorum ama sen hariç Gatz yiğidim <3" dediği için mi kucağa balıklama atladı Lütfü?![]()
Bu bölümdeki elemanla beraber bütün numbersları gördük diye biliyorum.Heralde son 3-4 numbers kaldi gösterilmeyen. Sanji 1-2 bölüme kalkar saglam olarak da zoro ya kim bandaj power verecek vücut ise yaramaz artik. Belki sanji gider yanina. Sonrasinda sanji vs. cp0 bekliyorum. Tek vs. bu halde çok basit kaldi.
Zaten robin yarali falan görse o zaman asil gen power versiyonlari gelir heraldeluffy'ye kadar 1-2 cp0 indigini görsek iyi olurdu.
10 tane var dendi. ilk 3 yenildi. Apoo'nun yanindaki 3'lu ve kapiyi koruyanla 7etti. 3 hala belli degil. Yoksa ben mi yanlis hesapladim?Bu bölümdeki elemanla beraber bütün numbersları gördük diye biliyorum.