Sağol reis ama istemem. Nasıl ki belediye işi gönül işi ise bizimki de o hesap. Sokaktaki fakir fukara lastiklere dağıtın benim hakkımı.Gizli Zoro fanı "detected".
Özelden İBAN at aylığını bağlıyorum kanka
Sağol reis ama istemem. Nasıl ki belediye işi gönül işi ise bizimki de o hesap. Sokaktaki fakir fukara lastiklere dağıtın benim hakkımı.Gizli Zoro fanı "detected".
Özelden İBAN at aylığını bağlıyorum kanka
Sanji'nin yattığı yerden ayrılacağını pek düşünmüyorum benBu arada Zoro ve Sanji kalkacak çok sürmeden. Luffy'nin Kaido zaferine şahitlik edecekler mutlaka. Kalkmışken de bir iki icraat yaparlar.
Biz bu yola başımızı koyduk reyiz… vazgeçmek yok…@Ölüm Cerrahı Zoro uyur artık bence ya, fandaşlar hayal kırıklığına uğrayacak.
@Mr.Bushido Gel vazgeç bu sevdadan.
Böyle bir Zoro fanı. Gözlerim yaşarıyor. Aldığı hasarlar az buz ya da basit hasarlar değil. İlaç etkisini yitirince 2 kat acısını çekmesi de var. Böyle bakınca dinlenmesi Zoro'nun da sağlığı için iyi olur. Ama ola ki ayaklandı, koşturabilecek diyelim. Sanji ile beraber karışan ortalığı toparlarlar. Rakip rakip diye tutturacaksak o da Cpler olur.@Ölüm Cerrahı Zoro uyur artık bence ya, fandaşlar hayal kırıklığına uğrayacak.
@Mr.Bushido Gel vazgeç bu sevdadan.
Kişisel olarak seni tanımak demeyelim de genel Zoroculara baktığımızda aynı oldukları için hani ondan. Yanlış anlama.@Ölüm Cerrahı Sen beni nasıl tanıyordun diye sorasım var.
@Mr.Bushido Yahu dediğin olsun zaten ama yapmazsa da çok üzmeyin kendinizi ondan diyorum.
Eyv Silver’cığım… ama üzülmem ya. Oda düşünsün… dayağı yer skksms@Ölüm Cerrahı Sen beni nasıl tanıyordun diye sorasım var.
@Mr.Bushido Yahu dediğin olsun zaten ama yapmazsa da çok üzmeyin kendinizi ondan diyorum.
Yapacak bir şeyler bulunur. CP0 var, Orochi var.Sanji'nin yattığı yerden ayrılacağını pek düşünmüyorum ben