Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1036: Buşido Ölümün Yoludur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 182 77.8%
  • Orta

    Kullanılan: 42 17.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 4.3%

  • Kullanılan toplam oy
    234
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasıl tatmamış? Luffy'nin ardında gördüğü 5 isim işte.
O manada demedim yav… Hani ölüm duygusu ve tam yenilgiden bahsediyorum. Adam bir şekilde yoluna devam edip Yonko olmuş sonuçta. Öyle yenilgi mi olur… :d
İyi de zaten ilk tanıtıldığında daha önce 6-7 kere yenildiği söyleniyordu. Çok defa yakalanıyor ama bir türlü idam edilemiyor, adamın olayı yenilmez olması değil ölümsüz olması.

Ayrıca KK olmak istemesi geçmişteki hayali, geçmişten günümüze bir şey yaşanmış ki bu hayali berbat olmuş. Joyboy mevzusu da bununla ilgilidir, King ile birlikte olduğu genç zamanlarında gözleri Luffy gibi parlıyor ancak günümüzdeki halinin gözlerinde hep bir karanlık var. Tabii son bölümün finalinde yine Luffy gibi parlıyor gözleri, Luffy döve döve adamı depresyondan çıkardı.
Zaten en büyük şeyinden biri ölememesi… ona çok odak var. Yani yine ölmezse her şey anlamsız olacak. Dediğim gibi gel gitleri olan bir adam Kaido. Garip bir tip… :d
 
İzo'nun girişi harbiden çok iyi aynı anda bir sürü kişiyi devirmiş. Usopp gibi bir nişancıyı kurtarması da ironik olmuş. Usopp'a meyve şart. Çok zayıf duruyor böyle. Ne canavarlarla karşılaştın daha halen aynı şekilde korkaklık yapıyorsun, aş artık şu haline be adam.
 
Luffy Kaido'yu perte çıkarmadan ve Kaido da yenildiğini görüp Joy Boy olmadığını anlamadan önce yazılıp çizilen senaryoların hiçbirisi tutmaz beyler.
 
Yalnız birşey diyeyim.Başka dövüşlere gelince umursamazken tayfa dövüşlerinde oraya zafer diye kutucuğa yazılmasını hiç sevmiyorum bu mangada.Bir kere bırak yazma zafer olup olmadığına okuyucu karar versin.Jinbe vs Ace gibi dövüşler olabilir.Yazıyorsan da sadece tayfa için yapılması taraflı anlatımın bir ürünü.Başka birçok dövüş var mangada 1 vs 1 gibi dövüşler oluyor ama hiçbir zaman böyle şeyler kullanılmadı.Law Vergo ve Smoker yendi onu mesela umursamıyor mangaka.
 
Bu Kaido Joy-Boy’u falan nerden biliyor? Xebec döneminde veletlik,denizcilerin elinde tutup kaçışı yetişkinlik,şimdi de olgunluk evresi bunun.Hayatının hangi döneminde tarih merak edip okumuş acaba :hhh:
 
CP gerçekten çok havalı. Son bölümlere bakıyorum, giysileri olsun, konuşmaları olsun Wano'daki zoan faciasını unutturuyorlar. :D
Valla doydum hayvanlara ya Wano'yla birlikte. Sıkıldım yani. Bu elemanlar bayadır seride ve hala maskeleri düşmedi. Gizemlerinin devam etmesi v güçlerini de hala net görmediğimiz için baya merak içersindeyim. :D

Ayrıca bu haberde Baltigo'ya gitmişti bu elemanlar. Teach korsanlarıyla kapıştılar. O yüzden de beklentim yüksek aslında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık