Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035: Zoro, King’e Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O paneldeki meseleyi yanlış anlıyorsunuz. Her Yonkou komutanı hakide üstün olmak zorunda değil ki. Sadece Logia'lara zarar verecek kadar olsun yeterli. Kaldı ki Queen ve King teknoloji ve ırk üzerine gelişmiş karakterler. King'in ateşi bildiğin koka gibi iş görüyor. Queen ise sayborg ve zehir üretiminden yıkıcılığı ve öldürücülüğü yüksek. Ben ödülleri ve gösterdikleri karakter özelliklerinden memnunum kim ne derse desin.
 
Savaş biraz daha uzun sürse daha da güzel olurdu ama yine bir heyecan yaptırdı.

Şimdi bazıları yine ofansif algılayacak ama buradaki ifade hala kafa karıştırıyor. En iyisi orjinal çeviriyi de beklemek.

Ayrıca dikkatimi çeken bir şey var.

Zoro saldırılarının isminin başına King of Hell koymaya başladı. Enma'nın isminin King of Hell olduğunu geçen bölüm görmüştük. Hatta Zoro özellikle o ismiyle onu anmıştı.


Bunlar güzel tüyolar bence.
Şöyle bir benzetim(tam dört dörtlük uymasa da) yapılabilir.

Luffy vs Croco 3. turda Luffy Croco'ya kendi kanı sürekli akarken, zayıflarken o kan sayesinde de Croco'ya vurabilmesi gibi Zoro'nun haki muhabbeti.
Haki ile karşı tarafa üstün geliyor ama bu durum uzun süreli Zoro'ya zarar.
 
Kata'nın saldırı gücü düşük vurdu vurdu indiremedi deniliyordu. Katakuri Luffy'i bu hale sokmuş bir adamdı.


Şimdi hiçbir adam akıllı icraatini göremediğimiz Queen ve King şöyle güçlüydü böyle güçlüydü magması vardı diye övülüyor. Kılıcından ejder şekilli ateş çıkardı diye çok güçlü oldu. Herhangi bir logia ya da üretken paramecia sahibi aynısını kasmadan yapıyor. Ayrıca çok aşırı büyük bir Ejder de değil. Dressrosa'da koca bir şehri ipe dönüştürüldüğünü gördük onun üstüne bu etkileyici değil.
 
Hiçbirşeyi pestil edemezdi.Adam neredeyse magma atıyor Zoro da belirtmiş.Irkı volkan kenarında yaşayan bir ırk olup magma sıcaklığı benzeri şeyler yapabiliyordur tahminen.Zoro da King gibi dövüşüyor yani o ejder teknikleri falan ama denk getirdi mi küt diye götürüyor.Olay savaşçılıktan falan değil yani güçle alakalı güç olunca doğrudan saldırılar daha etkili oluyor.Yoksa King savaşçı zaten kullanmadığı açık yapmadığı sokak dövüşü kalmadı.Savaşçı dediğin öyle olur.Hadi kalk noldu niye yavaşladın yok bilmem ne bende kendimi yaralayım sonra ayıp olmasın falan bunlar savaşçılık değil yani.Savaşta ağzın değil bedenin konuşacak.Kral haki ekleyip vurmak çok büyük bir güç katıyor.Şu an Kaido’ya da kral haki ekleyip vurduğuna emin oldum @Alpamis Yanş sen haksız çıktın.Çünkü o yara izi ölmezsen sende kalacak dedi Zoro.Aynısını Zoro yaralayınca Kaido dedi.Bu kral haki eklediğini kanıtlar.Kral haki eklemek kalıcı yara veriyor demek istemiş Zoro_Oden de Kaido’ya o yarayı kral haki ekleyerek vermiş olduğunu buradan anlıyoruz.
Yav ne magması denk getiremedikten sonra ne anlamı var. King o ejderi Katakuriye vuramaz ki. Kaldı ki Zoro bile kendini eğip kurtuluyor. Öyle aman aman bir saldırı değil.

King düz kalas bir karakter çıktı. Bekledik belki bir şey gösterir diye de herif çöp oldu

Zoro zorlanmadı bile. Tek avantajı uçması.

Katakuri Snakemana bile çözüm buldu, Kingde donanım eksik. Irkının verdiği özelliğe bir şey katmamış.

Mochi gibi dandik meyve ile herifin biri neler yapıyor bu ne yapıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık