King manga da sağ kol olduğu söylenen 3.karakter sanırsam yanlışım yoksa. Tekte harcanması olmadı yav...
Herkes kata degil ki uzun uzun islesin bu kadar yeter king ve queen'e. Zaten ödülleri sisirilmis gibi duruyor.King manga da sağ kol olduğu söylenen 3.karakter sanırsam yanlışım yoksa. Tekte harcanması olmadı yav...
Hem King hem Sanji şaşırttı beni. Ne ara bu kadar bitkin düştüler Oda bence iyi işleyemedi bunu. Hadi Sanji lazerlerden sıyrılıp durdu falan diyelim öyle bir bahanesi olsun, King'e hiç anlam veremedim. Bazı arkadaşlar Marco demiş ama hiç öyle yorgun hissettirmiyordu işin açığı.King'in bu kadar erken tükendim demesine çok şaşırdım açıkçası.
Sanji en son öyle bir saldırıyor ki hatta çok hızlı hareket ettiği için görünmüyor adam onun bitkin düşmesini anlayabiliyorum ondan öncede sağda solda koşturdu ama King Zoro vssi savaş başladığından beri saldırıp duruyor savaşın kontrolü tamamen kendisinde yani. Çıkar kokusu herhalde.Hem King hem Sanji şaşırttı beni. Ne ara bu kadar bitkin düştüler Oda bence iyi işleyemedi bunu. Hadi Sanji lazerlerden sıyrılıp durdu falan diyelim öyle bir bahanesi olsun, King'e hiç anlam veremedim. Bazı arkadaşlar Marco demiş ama hiç öyle yorgun hissettirmiyordu işin açığı.