Aslında doğru… ne olursa olsun sol kol Queen. Ama adam o kadar çöp çizildi ki. Sanji ayaktı kalmalı gibi hissettim…1.320 Milyar Berilik adamı bir saldırıda götürdü ne kadar yüklendiyse artık.
Aslında doğru… ne olursa olsun sol kol Queen. Ama adam o kadar çöp çizildi ki. Sanji ayaktı kalmalı gibi hissettim…1.320 Milyar Berilik adamı bir saldırıda götürdü ne kadar yüklendiyse artık.
Ben kısaca, dövüşü beklentiyi karşılamıyor diye güçsüz denmesine takılıyorum, güçsüz değil denk karakterler hikayenin neresindeki anlatıma bakarsan bak karşına bu çıkar.Queen in katayı geçeceği tek nokta dayanıklılıktır gözlem ve silahlanma hakisinde kata daha güçlü bunu biliyoruz 1 milyar olması her ne kadar az çok adamın güçlü olduğunu belirtsede tam olarak belirtmez o zaman sen aralarında az bir fark olan Marco ve Queen i aynı ligden mi sayıyorsun buna göre yada ödül güç belirtse sabo 600m civarı bir şey olmazdı ulti de 200-300m civarı iken black maria 480 olmazdı
Queeni yendikten kisa bi süre sonra diyo yenip hemen bayılmamış kisa bi süre bilinci acık kalmış sanırım.Kısa bir süreliğine mi diyor.
Almaz. Göstere göstere adam öldürmez Zoro. Daha doğrusu Oda çizmez.Çatıya yardımı bilmem de o kafayı almalı Zoro.
Şaka dedim onu ya. Birileri gelecek gibi ama çok diri kaldı hepsi. Bir dövüşe daha girebilirler.Seri bırakma sebebi olur.
Amiral gelirse Fuji gelir. Adam samuray tipli.Kizaru+ Green Bull. Kim durdurur bunları? Zoro ve Sanji.
Neden öyle diyorsun kardeşim ? Bence gayet de iyi bir vasıfsızlık performansı sergiledi ahahhaha.Lan noluyo olm Queen yenilmiş? Baba haki? Baba ölümcül atak? Noldu lan? Şaka mı bu? Hani dinazor savunması sertliği? Lan şu Mor saçlı dinazor bile daha çok dayanmıştı noldu hakketen gitti mi Queen?
Yak bizi King babbbaaaaaaaaaaa kül et bizi küllllllllllll! Hey maşallah beeee endamın yeter beee! ???