Yok ya direkt 10 Amiral bizim tayfa.Zorlasak 3 amiral olur, Jinbei'de o klasmanda bana kalırsa.
Yok ya direkt 10 Amiral bizim tayfa.Zorlasak 3 amiral olur, Jinbei'de o klasmanda bana kalırsa.
Doğru ya Zoro imprator olacaktı.Allah'ım canımı al artık.
Seriide komutan seviyesi adamlara tek atabilen başka bi varlık göster, tartışalım.Yok ya direkt 10 Amiral bizim tayfa.
Yamato gelirse 4 oluruz renktaşZorlasak 3 amiral olur, Jinbei'de o klasmanda bana kalırsa.
Yamato gelmesin yauYamato gelirse 4 oluruz renktaş
Sakazuki'nin yumruğundan az buçuk sıyrılamasa Beyazsakal tek yiyordu.Seriide komutan seviyesi adamlara tek atabilen başka bi varlık göster, tartışalım.
Sanji Elbaf'ı beklesin, Elbaf'ta bakarız kanka.Wano'dan sonra Zoro amiral diyorduk ama Sanji'de çıktı kutudan, ona şaşırdım ben.
devrimci lobisi yazmis bir de su siteye yazdiklarini dragon görse yuzune tukururSakazuki'nin yumruğundan az buçuk sıyrılamasa Beyazsakal tek yiyordu.
İlk defa kullandığı güç yüzünden zemini öpüyorsa ezdi sayarım. Resmen 3 attı koca Queen'e. Kalkar bir iki bölüme.O ney yiğidim ? Bunu yapan kişiyle tanışmak isterim
Ezen adam kendini zemine öptürtmez uçmayalım
Akainu mu ? Magma yı geçti dostum Sanji haberin olsun. Silahlanma ve dış iskeletle koruyor kendisini. Gen uyanışı öncesinde deriyi geçemiyordu. Aynı sayıları okuyor olmamıza rağmen 20 bölüm geriden geliyor gibisiniz :/Magma deme. Akainu ile mi kıyaslıyon yavaştan?
Adam daha nereye sıyrılacak, Adamı Hollow WB yaptılar, haala sıyrılmasa diyorsun.Sakazuki'nin yumruğundan az buçuk sıyrılamasa Beyazsakal tek yiyordu.