Sanji'yi hangi seviyede görüyorsunYok bu konuda MW'yi gaza getiremezsin. Benim Dof'u ne seviyede gördüğümü o çok iyi biliyor. Yıllardır Jozu'yu bitch'i yapmış adam diyoruz Dof'a daha ne olsun?
Sanji'yi hangi seviyede görüyorsunYok bu konuda MW'yi gaza getiremezsin. Benim Dof'u ne seviyede gördüğümü o çok iyi biliyor. Yıllardır Jozu'yu bitch'i yapmış adam diyoruz Dof'a daha ne olsun?
Bilmem aşağı yukarı sağ kol kıvamında olmuştur diye tahmin ediyorum.Sanji'yi hangi seviyede görüyorsun
Wano sonu Sanji = AmiralBilmem aşağı yukarı sağ kol kıvamında olmuştur diye tahmin ediyorum.
Hangi amiral ama? Her yeni çıkan karaktere forum tarafından amiral rütbesi verilen amiraller mi yoksa gerçek amiraller mi? xDWano sonu Sanji = Amiral
Biz bunları anlattık.
Bence bunu ifade etmek bile zül artık, malumun ilamı. İçimizdeki bazıları kabul etmese deWano sonu Sanji = Amiral
Biz bunları anlattık.
Haklısın önce Amiraller adam akıllı bir komutan yensinler de sonra söyleyelimHangi amiral ama? Her yeni çıkan karaktere forum tarafından amiral rütbesi verilen amiraller mi yoksa gerçek amiraller mi? xD
Dövüşün bazı yerleri bencede güzeldi. Ama genele vurursak en saçma dövüşlerden biriydi. Luffy vs Lucci bin basar bence bu dövüşe…Katakuri savaşı bence baya iyi bir savaştı. Şu kaçma maçma muhabbetleri oradaki diyaloglar sonra Luffy'nin geri dönüşü olsun savaşı zaten anlamlı kılan içini dolduran derinleştiren şeyler bunlardı. O ayna diyarının sahibi kız kardeşi sonra Amande felan. Sondaki diyaloglar. Geleceği görme üzerinden yapılan diyaloglar olsun. Hepsini bir araya toplamışlar bir yerde. Tüm savaşı bir arada okuyun. Oda o savaşta ciddi bir iş başardı bence.