İşte kaçış sonrasını anlatır bence. WCI arcı'nın sonuna kadar ne olduğunu biliyoruz. Big Mom'ın elinden kurtulmuşlardır ama sonra ne yaptıklarını falan çizer belki.Buda olabilir ama onlar zaten kaçmadı mı?
İşte kaçış sonrasını anlatır bence. WCI arcı'nın sonuna kadar ne olduğunu biliyoruz. Big Mom'ın elinden kurtulmuşlardır ama sonra ne yaptıklarını falan çizer belki.Buda olabilir ama onlar zaten kaçmadı mı?
Değiştiklerini görmek isterim ben.İşte kaçış sonrasını anlatır bence. WCI arcı'nın sonuna kadar ne olduğunu biliyoruz. Big Mom'ın elinden kurtulmuşlardır ama sonra ne yaptıklarını falan çizer belki.
Seri bırakma sebebi olur.Tayfada herkes rakibini kolay yendi ve dipdiri. Çatıya çıkıp Luffy'e yardım edecekler demek ki. Luffy fanları mahvolur öyle bir şey olursa. Şaka bir yana bence Wano'ya başka düşmanlar gelecek.
Geri kalkacaktır yahu One Piece bu .dAdam bayılmış kanka
Olabilir. Zaten Hasır şapka filosu gibi yardıma gelecektir büyük savaş olduğunda.Değiştiklerini görmek isterim ben.
Apo'dan sonra bırakmamışsın bunda mı bırakacaksınSeri bırakma sebebi olur.
Yok bu konuda MW'yi gaza getiremezsin. Benim Dof'u ne seviyede gördüğümü o çok iyi biliyor. Yıllardır Jozu'yu bitch'i yapmış adam diyoruz Dof'a daha ne olsun?Apo'dan sonra bırakmamışsın bunda mı bırakacaksın
@Raiden bizim tarafa yanlamaya çalışıyor @Millennium Wizard, kanma buna sakın biz biliyoruz bunun komutan seviyesini xD