Hele hele yav denizde dalga xD.
Volf'a sevgisi, 3 silahşöre güveni, Cora-san'a şefkatinden doğan bir tayfa ismi olan Kalp korsanlarının kaptanı.
Çaldırıp bırakın Law ansiklopedisi hemen kapınızda.
Hele hele yav denizde dalga xD.
Volf'a sevgisi, 3 silahşöre güveni, Cora-san'a şefkatinden doğan bir tayfa ismi olan Kalp korsanlarının kaptanı.
Hahaha. Fanlık var ama en azından bilgilerinden yürüyoruz fanlığa.
Germa üyelerini anlatacak kapakta bana göre.Sonunda kapak hikayesi gördük. Kaçan kim acaba? Bence ya Pudding ya Katakuri. Sanji'nin dövüşü erken bitti bu Sanji'yi yüceltir diyordum ama son darbesi çok havalı bir şekilde olmadı bilmiyorum yaa bir şeyler eksik gibiydi. King'in, Queen'in yenilişine tepkisini merak ediyorum.
"Dönüşümünü tamamlayıp Hasır Şapkanın adamımı oldun ?" LsşsşsösösksnHele hele yav denizde dalga xD.
Buda olabilir ama onlar zaten kaçmadı mı?Germa üyelerini anlatacak kapakta bana göre.
Çatıya yardımı bilmem de o kafayı almalı Zoro.Tayfada herkes rakibini kolay yendi ve dipdiri. Çatıya çıkıp Luffy'e yardım edecekler demek ki. Luffy fanları mahvolur öyle bir şey olursa. Şaka bir yana bence Wano'ya başka düşmanlar gelecek.
İkisi de hayal işiTayfada herkes rakibini kolay yendi ve dipdiri. Çatıya çıkıp Luffy'e yardım edecekler demek ki. Luffy fanları mahvolur öyle bir şey olursa. Şaka bir yana bence Wano'ya başka düşmanlar gelecek.
Üç olduÇatıya yardımı bilmem de o kafayı almalı Zoro.