Alakası yok Kata böyle keskin hatlara sahip değil benzemiyorlar bile.Beckmann benzeten anlarım kemik yapısı benziyor ama Beckmann daha zorlu bir adam tipinde tabii mafya misali.Adam ağzı yırtık olmayan sarı saçlı Katakuri çizmiş.
Alakası yok Kata böyle keskin hatlara sahip değil benzemiyorlar bile.Beckmann benzeten anlarım kemik yapısı benziyor ama Beckmann daha zorlu bir adam tipinde tabii mafya misali.Adam ağzı yırtık olmayan sarı saçlı Katakuri çizmiş.
Olabilir.Ay'da çıkar mı sence, adı malûm?
Zaten WCI'da kötüydü bir sürü laf edildi ama şu gözüken durumda bu ARC'da ki kötü güç dengeleri eşleşmezlikler Smoothie'nin gözükmemesi bile bu kadar batmadı şu arc düşün ki o kadar kötü WCI'ya oranla.Bu arcda yaşadığım hayal kırıldığı zirveye ulaştı. Smothie, Marco, çöpüs dö le ezik Queen Yonkou komutanı bunlar ha
Yer dayağın o zaman yine.Kalkabilir aslında geri. Beklemek lazım.
Bana öyle geldi.Nereden anladın varığını yoğunu ortaya koyduğunu ?
Wanonun en güzel sahneleri Kanjurolu sahnelerdi valla adam tek başına canavar korsanlarından etkiliydi, bir de mal 9 kını gördükZaten WCI'da kötüyü bir sürü laf edildi ama şu gözüken durumda bu ARC'da ki kötü güç dengeleri eşleşmezlikler Smoothie'nin gözükmemesi bile bu kadar batmadı şu arc düşün ki o kadar kötü WCI'ya oranla.
Saydım 9 tane vuruyor, 10 da olabilir.Öncesinde 5 tane falan darbe yiyor.Tek yemedi herif.
Hayır sırf bu bölümde diyorum.Saydım 9 tane vuruyor, 10 da olabilir.
Orası kesin. Page bile kalkmışken yani bir sol kolun bu kadar çabuk düşmesi bilemedim. Hızlandırmak içinde yapmış olabilir. xDYer dayağın o zaman yine.