İnşallah öyledir. Yaptım oldu biter mi bu savaşlar yahu ! Oldu olacak gitsin Big Mom'a karşı falan yardım etsin, Sanji'de 2 Queen yenecek hal vardır şuan.Queen de King de haftaya yedikleri saldırıdan kalkacaklar. Bu iş böyle bitmez.
İnşallah öyledir. Yaptım oldu biter mi bu savaşlar yahu ! Oldu olacak gitsin Big Mom'a karşı falan yardım etsin, Sanji'de 2 Queen yenecek hal vardır şuan.Queen de King de haftaya yedikleri saldırıdan kalkacaklar. Bu iş böyle bitmez.
Valla ben tip olarak benzettim King,Zoro ve Kata'yı tipleme olarak birbirine benzetiyorum.Alakası yok Kata böyle keskin hatlara sahip değil benzemiyorlar bile.Beckmann benzeten anlarım kemik yapısı benziyor ama Beckmann daha zorlu bir adam tipinde tabii mafya misali.
Big Mam olabilir, ilk gelişinde şelalede tayfama katıl diyordu. Yüzünü görse sen düşün@Wataame Daisuki Smoothie King’e aşık olur diye bilerek getirmemiş Oda
Zoro top gibi oradan oraya uçtu ama evet king dövüşü daha iyiydi. İkiside kötü.Bu arada Sanji'ye laf atıyorum diye algılamayın. Ama sonuçta gösterdiği performans belliydi. Yonko komutanı yansıtılışı da belliydi. Daha güzel bir olay örgüsü gelişim hikayesi beklerdim. Seri sonuna yaklaşıyor diye böyle bir anda güç patlamaları yaşandı. Ama onca gereksiz sahne çizeceğine nasıl anlamlı bir hikaye yazardım bu adamların güçlenmelerine onu düşünse daha iyi olurdu.
Sanji dövüşünden gram zevk alamadım. Jinbe dövüşü çok daha iyiydi bile. King dövüşü de yine Sanji dövüşüne kıyasla biraz daha iyi ama o da kötü.
Bu olaylardan sonra Kaido vs Luffy'den de beklentim düştü. Umarım adam akıllı savaş dövüş görürüz.
Yüzünü görse diyete başlardıBig Mam olabilir, ilk gelişinde şelalede tayfama katıl diyordu. Yüzünü görse sen düşün
O kadar da düşmez Mom ama evlatlık alabilirdi gözden düşürdüğü çok çocuğu var onlardan birinin yerine hatta yenildi diye Kata bile olabilir.xDBig Mam olabilir, ilk gelişinde şelalede tayfama katıl diyordu. Yüzünü görse sen düşün