Yeni tekniğiyle atardı zaten. Wano başı Luffy'den bahsediyorum.Kelepçeli herhalde bu kelepçesiz tek atar dimi ? Ufak at da civcivler yesin.
Yeni tekniğiyle atardı zaten. Wano başı Luffy'den bahsediyorum.Kelepçeli herhalde bu kelepçesiz tek atar dimi ? Ufak at da civcivler yesin.
Ay'da çıkar mı sence, adı malûm?King'in dünyada kalmış son Lunaryalı olmadığını söylemiştim, dediğim gibi türüne ait daha çok kişi var, ama saklanarak yaşıyorlar.
Aynı şeylere sahip değil. Önce dediklerime sahip olsun.Justin Bieber demedik Brad Pitt dedik.
Kalksaydı Sanji bir posta daha döverdi.Queen yenildi demiştim belliydi zaten sanji son saldırıya varını yoğnu koydu eğer queen kalksaydı sanji yenilirdi büyük ihtimal.
Zoro'yu çizmiş işte daha karizmasını mı istiyorsun?Oda Sanji'nin karşısına seri sonuna kadar bu karizmada birini çizer mi acaba??
Nereden anladın varığını yoğunu ortaya koyduğunu ?Queen yenildi demiştim belliydi zaten sanji son saldırıya varını yoğnu koydu eğer queen kalksaydı sanji yenilirdi büyük ihtimal.