Helmeppo'nun evcil kurdunu da öldürmüştü bu Zoro, hiç adam değil! :SAzınlık avcısı Zoro
Helmeppo'nun evcil kurdunu da öldürmüştü bu Zoro, hiç adam değil! :SAzınlık avcısı Zoro
Aslında zoroyu ilaç sanjiyi gen uyanışı kurtardı. Kemikleri kırılmıştı sanjinin kolay bi dövüş olmadı bence.Saldırının ne kadar güçlü olduğunu idrak edememene üzüldüm. Sanji'nin geldiği seviyeye bak adam yorulmadan 1.320 Milyar Beri'lik adamı tokatlıyor.
Yapma ortak luffynin tek başına kaido indirmesinden iyidir mantık olarak
Üstelik Luffy " ben kazanacağım. " dedi yani. Zoro'da Sanji'ye iletti. Karışacaklarını sanmıyorum ben de. Kaptanına saygısı olan kaptanının sözünü dinler.Onların çıkıp Luffy'e orada yardım edebilecek çapta olmaları daha saçma olur.
Benim de kafada dönüp duruyordu bu adam niye kendine Queen demiş, şimdi anlaşıldıKing in yerinde olsam yüzümü açıp Queene nispet yapardım, adam Brad Pitt çıktı
Ne diye bakacaz olaya tam olarak anlamadım ben, Luffynin yenme zorluğuna göre sıralayacam ben artık karekterleriBen de Queen'i o kadar kötü işlemiş ki Cracker bana daha güçlü geliyor dedim. Sanji de YC4 bile değildi. Demek ki YC1 YC2 diye bakmamak lazım.
Brad Pitt olsan Quenne mi yanlarsın gercektenKing in yerinde olsam yüzümü açıp Queene nispet yapardım, adam Brad Pitt çıktı
Opu öyle okur @Alpamis ona göre lütfüyü zorlayan güçlüdür xDNe diye bakacaz olaya tam olarak anlamadım ben, Luffynin yenme zorluğuna göre sıralayacam ben artık karekterleri
Seri de Zoro nun rakipleri karizma iken Sanjinin hep bir soytarıBrad Pitt olsan Quenne mi yanlarsın gercekten