Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King bu karizma ve yakışıklılıkla ilk üçte seride net yani … Oda Zoro fani şaşırtmadı bir King e bak bir de Queene hayır yani Luffy nin kapı adamı teklemesi gibi bir şey olsa neyse sinirlendim. Hep o fare yüzünden :(
 
@Alpamis Hükümet 100 milyon ödül veriyormuş King'in ırkını ihbar edenlere.Irk faktöründen ödül almıyordu değil King sözde :hhh:
Bu Queen kesin bilim adamlığından felan almıştır bu kadar ödülü. Vegapunk'ın da tesiri var. King de benzer. Bunlar arasında en iyisi yine Jack'ti. Ama hepsinin ödülü şişirme. Canavar korsanlarının tayfa üyeleri tamamen çöp çıktı. Kaido sırtlamış taşımış.
 
Hacı önemli olan kingin hayvani defansı. Zoronun çizik atamadığı adama Sanji ne yapacak? Sence sanjinin bu aldığı power up, kral haki gibi saldırı yükselten bir güç mü verdi? Altı üstü gen uyandırdı. Madem kral haki kadar güç veriyordu kardeşleri niye çöp?
İyide kingi zoronun kral hakisinden dolayı yara aldı demiyorki . Alevleri azalıp hızlanınca savunması azaldı diyor. Hani kinge zarar verecek tekşey kral haki li saldırı anlamı yok ki bu durumda ortak. Ki kral haki her ne kadar büyük bir saldırı gücü olsada sanjinin queen karşı kullandıgı son saldırıda 4-5 farklı duruöun birleşik saldırısıydı. Ve ordaki efektlerin daha ne oldugunu bilmiyoruz. Hani bu argumanla gidersek kimgde sanjşye şuan zarar veremez eksosikeletten ve sikahlanma dan dolayı hızına yetişemez onu saymıyorum bile.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık