Kaido dövüşü sonrası görüşelimHala luffy, Zoro ve sanjiyi aynı anda alır diyen yoktur herhalde. İki tane sanjiyi bile alamaz. Tek bile ölümünd zorlar valla.
Kaido dövüşü sonrası görüşelimHala luffy, Zoro ve sanjiyi aynı anda alır diyen yoktur herhalde. İki tane sanjiyi bile alamaz. Tek bile ölümünd zorlar valla.
Hükümetin kingin ırkının lunaryalı olduğunu bildiğini sanmıyorum.@Alpamis Hükümet 100 milyon ödül veriyormuş King'in ırkını ihbar edenlere.Irk faktöründen ödül almıyordu değil King sözde
Kaidonun 1vs1 olayı bitti. Unutun onu.Kaido dövüşü sonrası görüşelim
Wanoda Aponunda olması çok komik keşke Kizaru gelseKizaru Wano'ya gelse novalardaki gibi max 1 dakika sürerdi canavar tayfası.
Adamin egitim icin dustugu adadaki esgalleri gormedin mi adaminda sinavi buSeri de Zoro nun rakipleri karizma iken Sanjinin hep bir soytarı
Seri de Zoro nun rakipleri karizma iken Sanjinin hep bir soytarı
Smothie vs Sanji xdSanji'yi Mom'ın üstüne salsa iyi olur. Sapasağlam herif.
Şuan adada en güçlü 5-6 adamdan 2 si zoro sanji, başka kim yardım etsin. Ki kidin uyanışı beni hiç tatmin etmedi. Lawın ki zaten hep yağtığı şey içten hasar. Bunlar bile şuanki zoro ve sanjiden önde imajı vermiyor(ki mantıken önde olmaları lazım olmalarınıda bekliyor ve istiyorum) sadece yamato kalıyor onun işi var , marconun saldırı gücü bunlardan az ere luffy tek başına şuan dünyanın zirvesindeki adamı indireceğine en azından moria daki gibi bir destekle indirsinOnların çıkıp Luffy'e orada yardım edebilecek çapta olmaları daha saçma olur.