Geçmiş olsun ama şu dakikadan sonra Sanji ve Zoro gag karakter olmuşlardır. Ne mantıklı bir analiz ne de mantıklı bir vs konusu açabilirsiniz.
Hocam bilmediğimden soruyorum gag ne ?Geçmiş olsun ama şu dakikadan sonra Sanji ve Zoro gag karakter olmuşlardır. Ne mantıklı bir analiz ne de mantıklı bir vs konusu açabilirsiniz.
Espri, şaka ve komiklik anlamına geliyor. Mf arcındaki Buggy One Piece içinde bunun en iyi örneği sanırım.Hocam bilmediğimden soruyorum gag ne ?
Sanırım saitama gibi düşün güç skalasında 1 yere koyamayacağın ne çıkaracağı belli olmayan gibin bişi...Hocam bilmediğimden soruyorum gag ne ?
Şuan forumda ilkbahar mevsimi yeşillikler açıyor.Uzun zamandır spoiler yorumları 300 sayfa olmuyordu Bir anlık da olsa 2 sene öncesine götürdü beni bu bölüm. Eski heves falan vardı yorumlarda hep
O yeşilliklere işicem yakında. Mümkünse Sanji bölümlerinde de böyle olsunŞuan forumda ilkbahar mevsimi yeşillikler açıyor.
Bu saydıklarını bir önceki yorumumda bahsettiğimi görebilirsin zaten fakat bahsettiğim husus sistematiksel bir düzenden ibaretti, sen bu sistemi kurgunun düzeninden niye varsaydın ki?Hangi düzen?
Arc başında tek yiyen Luffy'nin tek başına yonkou indireceği, kafasında giyotin parçalanan ölümsüz Kaido'nun kınlar tarafından hasar aldığı, Zoro'nun 1 günde kralın hakisi öğrendiği, Sanji'nin uyanış açınca Queen yok ettiği, uçan altılının balon gibi patladığı düzen mi? Daha da sayabiliriz Wano'yla ilgili. Şu saatten sonra kralın hakisi, uyanışı olan Kid ve uyanış açmış Law kazanınca mı düzen bozulacak. Wano uzun süredir rezil gidiyor zaten .
1v1 atmadılar birileri yol üstü çaktı geçti onlara. Nami ve Usopp hala pek bir şey yapmadı.Ulti 3 kez(yamato nami bm) p.one 3 kez(sanji,luffy,bm) yenildi daha ne olsun ?bidaha kalkarlarsa ikiside yıkımcı olsun