şuan alamaz heralde sanji kingi ama denktir hani katayı alır gibime geliyorHayır söyleyemeyiz abartma Kataya çöp çektirmem.
ama Zoro ve Sanji, Katakuri, Marco, King, Queen, Jozu ve Smoothie gibi ikinci komutanları tokatlar.
şuan alamaz heralde sanji kingi ama denktir hani katayı alır gibime geliyorHayır söyleyemeyiz abartma Kataya çöp çektirmem.
ama Zoro ve Sanji, Katakuri, Marco, King, Queen, Jozu ve Smoothie gibi ikinci komutanları tokatlar.
Zeki demedim, salak degil dedim. Oda benim gibiler için seri yapsaydi senin gibilerle muhattap zorunda birakmazdi ?Luffy'nin gerçekten zeki olduğunu düşünüyorsan ne diyebilirim ki. Oda sizin gibiler için yapıyormuş seriyi belli ki.
Yok o anlamda demedim yanlış anlaşıldı şuan enine boyuna gördüğümüz 3 sağ kolu Zoro aştı Sanji de 3 sol kolu. Sanji 3 sağkolu da indiremez bana göreşuan alamaz heralde sanji kingi ama denktir hani katayı alır gibime geliyor
Meyvesi pratikte güzel ama işleniyor mu? Okumuyorum bayağıdır ondan soruyorum DCde gördüğüm bi spoilerde BMnin zorunda kalınca kendine ruh verip büyüttüğünü görmüştüm. Bu meyve bile sonuçta fiziksel güce indirgenmiş sanırım homie kullanmak yerine ruh harcayıp boyutunu artırmasının gram mantığı yok çünkü.Bence Big Momın harcanmaması gerekiyor cunku meyvesi inanilmaz orijinal , dumduz guclu bir karakter degil, tayfasida cok renkli daha bir seyler cikabilir buyuk savaslarda .
Özelliği sırtındaki mum sönene kadarmışZoro'cu değilim ama King harbiden özel.
Hareket etmez. Hakiden oluşan bir klon çıkarır gider kendi uyur.Olm benim üstüme çıkamadın ki yine Zoro, Who's who gibi bir çöpü yenmek için neden hareket ediyor, Zoro'dan çıkacak tere yazık
Zoro, Roger'a da tek atar bu saatten sonra.Şu son 10 sayfa yeminlen ibretlik adamlar kendileri söyleyip yine kendileri oynamış...
Roger kim yha...Zoro, Roger'a da tek atar bu saatten sonra.