Zoro aslında yok. Luffy yatalak. Sanji tuzluk. Jimbe'nin ne olduğunu söylememe gerek yok herhalde?
Zoro aslında yok. Luffy yatalak. Sanji tuzluk. Jimbe'nin ne olduğunu söylememe gerek yok herhalde?
Bunun üzerine Big Mom'ı da 1-2 bölümde harcarsa tam olur.Yalnız Daz gibi vs. beklerken ne çıktı. Wano'dan baya ümitliydik. Yine olmadı. Anladık anladık 2 yıl önceki gibi dövüşler o zamanda kaldı. Bir daha da ümitlenilmez. Belki Mihawk'a verir aynı tadı bir daha.
Yapar. Öylesini bekliyorum. O da tat vermeyecek. Sadece fanı olduğum için hype alırım kendime o.Bunun üzerine Big Mom'ı da 1-2 bölümde harcarsa tam olur.
Şaka bir yana Zoro'nun hala en iyi dövüşü Daz Bones dövüşü, şaka gibi...Yalnız Daz gibi vs. beklerken ne çıktı. Wano'dan baya ümitliydik. Yine olmadı. Anladık anladık 2 yıl önceki gibi dövüşler o zamanda kaldı. Bir daha da ümitlenilmez. Belki Mihawk'a verir aynı tadı bir daha.
Büyük ihtimal çatı savaşını uzun tutacak. Bu yüzden sona saklıyor gibi.Yapar. Öylesini bekliyorum. O da tat vermeyecek. Sadece fanı olduğum için hype alırım kendime o.
Luffy odaklı kalacağı anlaşılıyor sanki.
Bunu yılbaşına denk getirebilir. Luffy'nin tam power alacağı yerde ne yapacağını, nasıl görüneceğini göstermez. Uyanış bile olabilir. 2 haftada ara koydu mu ohhh tam Oda'nın yapacağı iş.Büyük ihtimal çatı savaşını uzun tutacak. Bu yüzden sona saklıyor gibi.
Zoro müthiş gelişti şakası bir yana. Zoro'dan azını beklemezdim.Zoro’nun dövüş zekası çok iyi zaten reyiz. Her zaman övmüşümdür o yönünü… Gerçi her yönünü övüyorum ama olsun. Bizi haksız çıkarmıyor yiğidimiz…
Şundan sonra almak zorundalar. Dediğin gibi Luffy'e rakip durumu da var. Shounenlarda kural olan büyümenin her zaman kötü son olduğunu da baz alırsak buna yönelik tarih bile var. Her şey cuk oturuyor. Geriye yenilmesi kaldı.Big Momı kendi adasinda isledigiyle buradaki halleri arasinda dunya kadar fark var .
Kendi adasindayken yenilmez , defansi cok yuksek tam bir canavar olarak gosterdi .
Her zaman karakterin sacmaliklari vardi ama wanoda iyice sapıttı.Bence Big Momın harcanmaması gerekiyor cunku meyvesi inanilmaz orijinal , dumduz guclu bir karakter degil, tayfasida cok renkli daha bir seyler cikabilir buyuk savaslarda .
Boyle dusunuyorum ama Zoro ve Sanji vslerini kazandi Luffy altta kalmamasi icin ona da kazandiricak . Luffy yonko yendigi icin rakip olarak gosterilen Kidle Lawda cok geride kalmasinlar ustune ustluk 2v1 vs atiyorlar o yuzden aldirabilir. Umarim alamazlar