Shanks kral hakiyi kapatıp Mihawk'la vs atıyor et ete değicek kılıç ustası olmak bunu gerektirir ?Kılıç ustaları bu serinin adamı mı sen onu söyle…? Bence değiller…
Shanks kral hakiyi kapatıp Mihawk'la vs atıyor et ete değicek kılıç ustası olmak bunu gerektirir ?Kılıç ustaları bu serinin adamı mı sen onu söyle…? Bence değiller…
Zoro’nun dövüş zekası çok iyi zaten reyiz. Her zaman övmüşümdür o yönünü… Gerçi her yönünü övüyorum ama olsun. Bizi haksız çıkarmıyor yiğidimiz…Fark ettin yani, çok iyi güçlendi. 1.320 Milyar Beri'lik bir canavarı zorlanmadan kısa sürede öyle bir tekmeyle uçurdu ki herkes şokta. Adam amiralliğe göz kırptı resmen.
Zoro da iyi gelişti bu arada. Yani özellikle zeka olarak çok iyi bir gelişim gösterdi. Zoro'ya gerek olan şey Haoshoku Maoshoku değil. King'in sırlarını fark etmesi ve beynini çalıştırabilmesi Haoshoku'dan daha büyük bir Power up Zoro için.
Bu mesajda bahsi geçenler, Sayfa 274 ve 275 yüzünden bizi toksik fan ilan edecekler... @Mr.Bushido @Rika :dÇayını,kahvesini,sigarasını,patlamış mısırını alıp 271 sayfayı tek tek okuyanlar var. Bugün yorumların birkaçında anladım.
Anamı kesecek misinden sonra iyi gider.King yenildiyse şöyle bir replik bekliyorum. King : Kutsal kesmeye de gelecek misin bir gün Mariejoaya ? Zoro : Evet hepsinin sonu senin gibi olacak. Gülümseyen King : Tamam atıyom o zaman kendimi yere. Zoro : Yalnız yüzüstü at bak sırtın yere değdi demesinler.
Ben de kankam için hakimi kapatırdım. Maksat kalpler bir olsun. Adam gibi adam Shanks reyiz beee…Shanks kral hakiyi kapatıp Mihawk'la vs atıyor et ete değicek kılıç ustası olmak bunu gerektirir ?
Iyyy Zoro fanları yine skmsmsmsBu mesajda bahsi geçenler, Sayfa 274 ve 275 yüzünden bizi toksik fan ilan edecekler... @Mr.Bushido @Rika :d
Iyyyy Zoro fanları yine Zoro övüyor…
Hahahaha çok iyi olmuş… günün özeti…