Sonra Big Mom Kid'i yakalayınca tekrar şunu diyecek.Kid fatihin hakisi açacak sonra şöyle diyecek vayy be, birbirlerine dokunmuyorlar bile...
Law b.kunu yiyim shambles yapıp kurtar beni.
Sonra Big Mom Kid'i yakalayınca tekrar şunu diyecek.Kid fatihin hakisi açacak sonra şöyle diyecek vayy be, birbirlerine dokunmuyorlar bile...
Çakıyı enmadan yaparsak olur.Çakılı Zoro vs Who's Who konusu açılmalı
Burayı tek başıma ateşe veririm.Olmayacak şey değil E.Oda son hızla gidiyor. Kral hakisi olan Kid'e Yonkou karşısında ileri seviye kral hakisi kullanması Sanji&Zoro vs lerinden sonra abes kaçmaz. Kid ileri seviye Kral hakisi kullandıktan sonra burası panayır alanına döner mi döner
Yok öyle demeyecek shambles yap yavrum.Sonra Big Mom Kid'i yakalayınca tekrar şunu diyecek.
Law b.kunu yiyim shambles yapıp kurtar beni.
Öyle bir olay gerçekleşirse Kid>Zoro malumun ilanı olurBurayı tek başıma ateşe veririm.
Arc sonu Linlin düşsün Kid kesin daha güçlüÖyle bir olay gerçekleşirse Kid>Zoro diyebilir miyiz
Zoro anca Who ile dövüşür diyenlerden birini bulduk galibaÇakıyı enmadan yaparsak olur.
Konu Zoro olunca @Starrk Erkan'a dönüş yapıyor xDZoro anca Who ile dövüşür diyenlerden birini bulduk galiba
Onlardan değildim.Zoro anca Who ile dövüşür diyenlerden birini bulduk galiba
Ciddi ciddi söylüyor musunuz siz şimdi onu? Çakıyla who yener mi yani?Konu Zoro olunca @Starrk Erkan'a dönüş yapıyor xD
Bu arada bana göre de yener. Zoro fanboyu da değilim. Who kim ya ? Jimbei'ye kendi çaldı kendi yenildi tam bir çöp. Jimbei çok daha hızlı keserdi de ilk kendi ekibiyle giriyordu iş 1v1e dönünce yok oldu.Onlardan değildim.
Ciddi ciddi söylüyor musunuz siz şimdi onu? Çakıyla who yener mi yani?