Orada adam çeliği kesmeyi hiç bilmiyordu. Hatta çeliğin kesilebileceğini bile bilmiyordu. Burada ise sırrını bulursa yenebileceğini biliyordu. Arada fark var.Zoro vs Mr. 1 daha zorlu geçmişti. Zoro Kingde daha az zorlandı.
Orada adam çeliği kesmeyi hiç bilmiyordu. Hatta çeliğin kesilebileceğini bile bilmiyordu. Burada ise sırrını bulursa yenebileceğini biliyordu. Arada fark var.Zoro vs Mr. 1 daha zorlu geçmişti. Zoro Kingde daha az zorlandı.
Bilinçli yapmıyor ya ondandırYalnız yakışmamış bir saçma durmuş Zoro'da.
Bu konuda serbest bölüm konusunda sorgusuz banModlar keşke fan gruplarının Katakuri-King sidik yarışına bir dur dese ya. :/
He cınım hee yine fazla uçuyorsunuz. Sonra birileri Zoro fanları için bir şeyler denilince donup kalıyorsunuz. Adamlar haklı çünkü bir kere.Valla kankam o kelle Zoro’nun hakkı. Bekliyoruz bakalım. Bu arada şu saatten sonra Law ve Kid’in Bm indirmesinin bir anlamı da yok. Önceden de diyorduk bunu ama şimdi daha anlamlı oldu. O ikisinden birinin yerine Zoro’yu koysak… daha iyi bile olur. O son saldırı nedir öyle ya…
Kaybeden sensin Gördük King'in efsane dayanıklılığını da .dBen sana ayarlıcam asıl. Nasıl bir şey istersin kardeşim ?
Herhalde saldırı gücü, dayanıklılığı Zoro'dan düşük olan Luffy'ye yenilen savunması dayanıklılığı King'den düşük olan Katakuri'ye Katakuri>King diyecek halimiz yok. Onu anca sen yaparsın ahaha.
Law'a hiç söz etmedik biz, ismini bile anmadık, @Densetsu no Samurai seni kızdırmak için yazıyor uyma ona sen xDHe cınım hee yine fazla uçuyorsunuz. Sonra birileri Zoro fanları için bir şeyler denilince donup kalıyorsunuz. Adamlar haklı çünkü bir kere.
Onu diyen Bushido ya Dnsden oldum olası iyi birşey duymadım zaten beklemem de.Law'a hiç söz etmedik biz, ismini bile anmadık, @Densetsu no Samurai seni kızdırmak için yazıyor uyma ona sen xD
Artık worstgen bile Kata>King diyemez onların mantığı bile elvermez şu duruma.Ben sana ayarlıcam asıl. Nasıl bir şey istersin kardeşim ?
Herhalde saldırı gücü, dayanıklılığı Zoro'dan düşük olan Luffy'ye yenilen savunması dayanıklılığı King'den düşük olan Katakuri'ye Katakuri>King diyecek halimiz yok. Onu anca sen yaparsın ahaha.
Mesaj yazma tarzları nasıl da benziyor, okurken bir an bile olsun @Densetsu no Samurai'nin mesajı mı bu lan bu diye düşünmedimOnu diyen Bushido ya Dnsden oldum olası iyi birşey duymadım zaten beklemem de.