Tamam yanlış anlaşılma olmuşLan Zoroya laf yapmıyoruz. King sahnesinde kral haki çarpışması yok diyoruz. Kingte kral haki yok. Yoksa Zoroda baya baya kullanıyor.
Tamam yanlış anlaşılma olmuşLan Zoroya laf yapmıyoruz. King sahnesinde kral haki çarpışması yok diyoruz. Kingte kral haki yok. Yoksa Zoroda baya baya kullanıyor.
Ben sana ayarlıcam asıl. Nasıl bir şey istersin kardeşim ?Güzel r
Zoro vs Mr. 1 daha zorlu geçmişti. Zoro Kingde daha az zorlandı.Kingin neredeyse tüm saldırılarını Zoro blokladı dedim anlatamadım. Zoronun king karşısındaki durumu neredeyse %99 hep kayalara çarpıp hasar almasından kaynaklı. Zoro bu yüzden king karşısında ayağa kalkabiliyor. Hatırladığım kadarı ile bir kere gaga saldırısı sıyırdı. Kingin saldırıları çok ölümcül ama zoro hep blokladı. Daha bu bölümde 2 tane magma fırlattı. Yese belki de tek yiyecek zoro. Birinden sıyrıldı. Diğerini kesti. Neredeyse tüm ateş saldırılarını kılıcı ile blokladı. Zoro da kingin gücünü övdü. Mesela kendini patlattığında haki kaplamasam işim biterdi dedi. Yani kingin saldırı gücü az değil. Problem zoronun hemen her saldırıyı bloklamasından kaynaklı bir durum. E tabi zoro da taşa toprağa çarparak yenilecek bir adam değil öyle kolay kolay.
Algı çalışması yükleniyor.... 1.2 gb kalan süre 15 dakika——Zoro fanları yine çok coşmuş gibi durmuyor. Yükselemediler. Garip bir anlamsızlık hissi var boş geldi paneller herhalde. Böyle bir zafer pek hoşlarına gitmemiş gibi duruyor.
Abi Law Maw hikaye. Her zaman diyorum Zoro Law'dan fersah fersah üstün diye. Şu saatten sonra kim ne yaparsa yapsın. Zoro deler geçer adamıValla kankam o kelle Zoro’nun hakkı. Bekliyoruz bakalım. Bu arada şu saatten sonra Law ve Kid’in Bm indirmesinin bir anlamı da yok. Önceden de diyorduk bunu ama şimdi daha anlamlı oldu. O ikisinden birinin yerine Zoro’yu koysak… daha iyi bile olur. O son saldırı nedir öyle ya…