Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan şaka maka Zoro Yonkou sağ kolunu çöp etti. Herifi duman etmiş.

Bu nasıl bir güç artışı lan tayfadaki.

Shanks vs Kaido tayfası olsa bence buna benzer şeyler görürdük. Simülasyon gibi olmuş.

Bizim tayfa artık alayına gider.
 
Kingin neredeyse tüm saldırılarını Zoro blokladı dedim anlatamadım. Zoronun king karşısındaki durumu neredeyse %99 hep kayalara çarpıp hasar almasından kaynaklı. Zoro bu yüzden king karşısında ayağa kalkabiliyor. Hatırladığım kadarı ile bir kere gaga saldırısı sıyırdı. Kingin saldırıları çok ölümcül ama zoro hep blokladı. Daha bu bölümde 2 tane magma fırlattı. Yese belki de tek yiyecek zoro. Birinden sıyrıldı. Diğerini kesti. Neredeyse tüm ateş saldırılarını kılıcı ile blokladı. Zoro da kingin gücünü övdü. Mesela kendini patlattığında haki kaplamasam işim biterdi dedi. Yani kingin saldırı gücü az değil. Problem zoronun hemen her saldırıyı bloklamasından kaynaklı bir durum. E tabi zoro da taşa toprağa çarparak yenilecek bir adam değil öyle kolay kolay.
Zoro vs Mr. 1 daha zorlu geçmişti. Zoro Kingde daha az zorlandı.
 
Valla kankam o kelle Zoro’nun hakkı. Bekliyoruz bakalım. Bu arada şu saatten sonra Law ve Kid’in Bm indirmesinin bir anlamı da yok. Önceden de diyorduk bunu ama şimdi daha anlamlı oldu. O ikisinden birinin yerine Zoro’yu koysak… daha iyi bile olur. O son saldırı nedir öyle ya… :D
Abi Law Maw hikaye. Her zaman diyorum Zoro Law'dan fersah fersah üstün diye. Şu saatten sonra kim ne yaparsa yapsın. Zoro deler geçer adamı :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 90)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık