Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Adam sadist… Rakibiyle oynamak istiyor o anda. Ego kasıyor yani. Gel seni kendi kulvarında da ezerim gibisinden.
-Daha ilk anda adamı uçurumdan attı zaten. Sonra duraksaması aşırı büyük saçmalık deği. Hele Kata’nın yaptıkları yanında mantıksız demek ayıp olur buna.
-Irk olayına gerek kalmadı zaten. Bizim çocuk Kral haki açıp işine bakıyor… :d
-King her şeyiyle dövüşen bir adam. Yumruk diyerek küçümsememek lazım öyle darbeleri. Zaten kılıçları anlık alıyor ve o boşluğu değerlendirmek için yumruk atıyor. Gayet normal bir hareket.
-Bir kaç tane isimli saldırı yaptı diye hatırlıyorum. Adam zaten bir ara hiç durmadan saldırdı Zoro’ya… :d

Kata’nın sadece çay molası yukarıda yazdıklarını ikiye katlar reyiz… :d
Ağa adam selam vermek niyeti ile zoriye çaktı Zoro bu kadar güçsüz ise biz ne yapalım :bilmem: gerçi normaldir çoğunuz halen iki yonkounun saldırıyı tankladığına inanıyorsunuz. Katakurinin olayı mantıklı demiyorum aksine mantıksız olduğu doğrudur ama king apayrı bir boyutta, yav adam çay partisi verdi diye elestiriyorsunuz emin ol ki orada luffy yerinde başkası olsa zaten nalları dikmişti adam bildiğin luffyi gömdü nereden bilsin onu yiyip çıkacak? Hadi her şeyi geçtim luffy yerinde king olsun o dövüşte katakuri çay partisinde kullanacağı çayını bile soğutacak kadar dayanamaz king bu net şekilde belli daha neye çabalıyorsun ben onu anlamadım?
 
Reyiz aynı Kata dan bahsediyoruz değil mi…? İkizi falan mı var yoksa bu adamın Yonko gücünde… :D
Yoo aynı Katakuri'den bahsediyoruz. Zoro'nun Kral Haki'sine düşen King'le kıyasladığınız Katakuri. Zoro 1 saatte patates etti garibimi. Hayır yani, göz var izan var. Bu yüzünü gerdirip bırakan Shrek'teki yakışıklı prens tipli baby face'yi Katakuri'yle kıyaslamaya yüzünüz kızarmadı mı? Daha uyanış bekliyorlarmış da, Haoshoku bekliyorlarmış. Ya bunun kendine hayrı yok ki Lunaryalılara hayrı olsun. :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık