Gene yanılmışsın.Şaşırtmadı.dQueen > Kata daha dayanıklı dedim.
Rüyasında atamaz teki de xd.
Gene yanılmışsın.Şaşırtmadı.dQueen > Kata daha dayanıklı dedim.
Denjiro, Ashura Doji, Inuarashi, Kawamatsu, Kinemon, Kikunojo resmi olarak ileri seviye silahlanmaya sahip.Bu bilgi kesin mi ?
Bir bölüme King düşünce Katakuri'ye sallayarak kurtulamazsınız. Gördük ki Katakuri tükürüğüyle bile yenermiş King'i. Daha Zoro vs Katakuri eşleşmesi yapıyorsunuz. Zoro'nun, Katakuri alması için en az 2-3 arc daha görmesi lazım.Bu arada King’in dövüş ciddiyeti ile Kata’nın ki kıyaslanamaz. King başından beri öldürmek için dalıyor Zoro’ya. Kata ise dövüş sonunda “Anacuğumu da yenmeye gelecek misin” demiş adam. Yav onu da geçtim… Luffy gibi bir adam bile dövüşü kazanmak için “Ben korsanım her şeyi yaparım” ayağı çekerken… Kata, başkasının dikkatini dağıtması yüzünden Luffy’e yara açtığı için dönüp kendini deşti. Adam Luffy den daha onurlu savaştı resmen. Ve bu adam manyak Bm’nin oğlu. Bundan büyük saçmalık mı var… çay molasını söylemiyorum bile :d
Luffy dışında tayfada amiral seviyesi olacak adam yok. :dLuffy arc sonu Kizaru seviyesi
Zoro Fuji Ryokugyu arası
Sanji sağ kol hadi eyv.
Luffy dışında tayfada amiral seviyesi olacak adam yok. :d
Reyiz aynı Kata dan bahsediyoruz değil mi…? İkizi falan mı var yoksa bu adamın Yonko gücünde…Bir bölüme King düşünce Katakuri'ye sallayarak kurtulamazsınız. Gördük ki Katakuri tükürüğüyle bile yenermiş King'i. Daha Zoro vs Katakuri eşleşmesi yapıyorsunuz. Zoro'nun, Katakuri alması için en az 2-3 arc daha görmesi lazım.