Sen öyle san xDÖnceki mesajıma cevap veremeyip,buna mı verdin King Zoro'yla kafa kafaya dövüşüp ucu ucuna mı yenilecek de bu bir ölçüt olsun.Ki Zoro'nun ileri gözlem kasmış hali,şu halinden daha tehlikeli Kata için.Yetenek seti farkı var.
Sen öyle san xDÖnceki mesajıma cevap veremeyip,buna mı verdin King Zoro'yla kafa kafaya dövüşüp ucu ucuna mı yenilecek de bu bir ölçüt olsun.Ki Zoro'nun ileri gözlem kasmış hali,şu halinden daha tehlikeli Kata için.Yetenek seti farkı var.
Bu adam meyve kullanmasına rağmen ve kairoseki gibi bir dezavantajı olmamasına rağmen Kınlardan, Killer'dan falan net hasar aldı.Kaido'nun dayanıklılığı muhtemelen ırkından ya da kendine ait özelliklerinden geliyor, bu yüzden aşılamıyor.
Dünya Soyluları ne derse o ise, "Bundan sonra Kaido'ya kimse karışmayacak" dedikleri takdirde, bunun sorun olmaması gerekir.Kaido ile dünya asilleri aynı konumda değiller.
Kaido'nun neden affedildiğini denizcilere anlatamazsın çünkü Kaido'yu özel yapan birşey yok.Kaido bir korsan.Diğer taraf dünya soyluları ise onlar ne dese o olur.
Ancak Kaido'nun tüm yakalanmaları şeytan meyvesi yemeden öncesine aitse bu senaryo olabilir.
Neyse herkese iyi geceler arkadaşlar.
Yakalandığı dönemlerde çaylak korsan falandır. Ölmediğini görünce çok uğraşmayıp hapse atmışlardır. Büyütülecek bir şey değil bana göre.Bu adam meyve kullanmasına rağmen ve kairoseki gibi bir dezavantajı olmamasına rağmen Kınlardan, Killer'dan falan net hasar aldı.
Bu noktada hükümet de bu seviyede adam mı yok zarar veremeyecek? Hem de handikaplı, belki de şuan ki halinden zayıf bir haline? Herkes ilk başta adam gerçekten ölümsüz falan diye düşünüyordu anlatılanlar, mangaka'nın karakteri anlatış şekline göre. Fakat hiç de öyle çıkmadı görünen kadarıyla. OP dayanıklılığı var onun dışında öyle zarar verilemez, yenilmez, yok edilmez tarzda biri değil. Öyle ki o kadar yakalanmış, yenilmiş zaten.
Bu bilgi kesin mi ?Bir de kınların Izo hariç hepsi ileri seviye silahlanma kullanıcısı
Tamam Queen>Kata'cı abimSen öyle san xD
Geçen haftalarda Queen>Kata yazan ben değildim Ashura harici hiçbir atakla tek falan da atamaz xd.Onu da tutturması kolay değil zaten.Mr.1 çapsızı mı sanıyorsunuz herkesi Öyle savunması gidince tek vuruşta yenilenler Zoro'nun rakipleri genelde
Queen > Kata daha dayanıklı dedim.Geçen haftalarda Queen>Kata yazan ben değildim Ashura harici hiçbir atakla tek falan da atamaz xd.Onu da tutturması kolay değil zaten.Mr.1 çapsızı mı sanıyorsunuz herkesi Öyle savunması gidince tek vuruşta yenilenler Zoro'nun rakipleri genelde