Aaa olur mu King>Kaido'dan güçlü niye öyle diyorsun reisKata KK seviyesiyse gayet normal…
Aaa olur mu King>Kaido'dan güçlü niye öyle diyorsun reisKata KK seviyesiyse gayet normal…
Vah vah Luffy çatıda h.haki ekleyene kadar varlık gösterememiş mi çok yazık ya asdsadsadsadsa adamlar Luffy Kaido'ya bir tane gümlettikten sonra sırası ile , kazanma şansımız var, o haki de ne lan, demek ki Luffy'nin öğrendiği haki bu diyordu oysaki ahh beeeLuffy çok iradeli diye tansiyonu çıkan mı ? "Herifin gözlemi bana yaklaşıyor,daha güçlenmeden fişini çekmeliyim "olmasın o cümlenin doğrusu.Yorumlarının kalitesine gölge düşürüyorsun böyle algılarla.
Luffy saldırılarına kral haki eklemeden sadece ileri silahlanma ile de Kaido karşısında varlık gösterdi zaten.Çatıda en fazla iş yapan,en fazla darbe alan,en fazla açık yaratan,Kaido ve Bm tarafından gene en fazla adam yerine koyulan karakter Luffy'ydi.
Ben yanıldıysam yanıldım derim. @Mr.Bushido'nun Zoro bu arc h.hakinin ileri seviyesini gösterir yazmasına başta karşı çıktıktan sonra,mangada yanıldığımı görmemle birlikte,"ben yanılmışım Zoro'nun ileri seviye h.haki kullanacağını söyleyen arkadaşları tebrik ediyorum" dedim bundan 3 hafta önce en yakın zamanda.
Kk+++ Seri sonu toplu danaya girer gibi Kata'ya girceklermiş anca öyle saldırı yermiş ?Kata KK seviyesiyse gayet normal…
Mevzu Zoro'nun gücü değil. Kralın hakisini açtıktan sonra üst seviyeye oynadığını belli etmişti zaten. Asıl mevzu King bu bölüm düşerse gösterilen gücün yetersiz olması. Elemanda kralın hakisi, uyanış, gözlem, hızlı gidince savunmasının düşmesi gibi sorunlar var. Bu adamın önünde çocuk kaçırıldı, kaptanı delindi.Yani gerçekten tartıştığımız şeye bakın, Zoro çok kolay alt ettiği için King zayıf oluyor. Arkadaşım, Zoro oraya Kaido'yu yardıktan sonra geldi. Ne bekliyordunuz, arc boyunca King ile cebelleş olmasını mı?
Kata gömmek için Luffy'nin gözlemi çok kötüydü ona rağmen Luffy yendi Kata'yı diyor bide.Algıcı ben oluyorum sonrasında.Neyse ya yazmayacağım daha.Vah vah Luffy çatıda h.haki ekleyene kadar varlık gösterememiş mi çok yazık ya asdsadsadsadsa adamlar Luffy Kaido'ya bir tane gümlettikten sonra kazanma şansımız var diyordu oysaki ahh beee
Kata'ya saldırı tutamaz ki ama eheheheheh. 2 3 arca Kata olacak daha haahahahahajahahshsflgalqoj
Şey nasıl Kaido yaran Zoro sağ kollara tek atar denildikten sonra, Kingten dayak yemesi sonra da Frankynin yardım edim mi bro demesiKata KK seviyesiyse gayet normal…
Şu an atar çok da şey yapmaŞey nasıl Kaido yaran Zoro sağ kollara tek atar denildikten sonra, Kingten dayak yemesi sonra da Frankynin yardım edim mi bro demesi
Ben o gözlem olayını dövüşün saçmalığı için yazmıştım yav… :dLuffy çok iradeli diye tansiyonu çıkan mı ? "Herifin gözlemi bana yaklaşıyor,daha güçlenmeden fişini çekmeliyim "olmasın o cümlenin doğrusu.Yorumlarının kalitesine gölge düşürüyorsun böyle algılarla.King'in karşısında Zoro olunca adam çok güçlü Zoro'ya kaybetti oluyor,Kata karşısında Luffy olunca 3te1i gözleme sahip herife kaybetti diyorsunuz @Mr.Bushido da yapıyor bunu
Luffy saldırılarına kral haki eklemeden sadece ileri silahlanma ile de Kaido karşısında varlık gösterdi zaten.Çatıda en fazla iş yapan,en fazla darbe alan,en fazla açık yaratan,Kaido ve Bm tarafından gene en fazla adam yerine koyulan karakter Luffy'ydi.
Ben yanıldıysam yanıldım derim. @Mr.Bushido'nun Zoro bu arc h.hakinin ileri seviyesini gösterir yazmasına başta karşı çıktıktan sonra,mangada yanıldığımı görmemle birlikte,"ben yanılmışım Zoro'nun ileri seviye h.haki kullanacağını söyleyen arkadaşları tebrik ediyorum" dedim bundan daha 3 hafta önce.
King değil de Kata>Bm-Kaido reyiz…Aaa olur mu King>Kaido'dan güçlü niye öyle diyorsun reis
Gizli boss Kata. Son adada ayağının altında BB olacak Kata’nın… ve Luffy’r diyecek ki…:Kk+++ Seri sonu toplu danaya girer gibi Kata'ya girceklermiş anca öyle saldırı yermiş ?
Şu an atar çok da şey yapma